Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Estethic house cp-1 bright complex intense nourishing conditioner кондиціонер для...

500 грн
Описание

ЕХР 11.2024
Кондиціонер, що інтенсивно живить, для волосся Estethic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner не тільки дає потужний видимий результат відразу після використання, але і працює зсередини, покращуючи структуру волосся: заповнює пошкоджені ділянки і розгладжує кератинові лусочки. При регулярному використанні волосся виглядає здоровим і доглянутим, як після лікування в салоні: з'являється гладкість, здоровий блиск і шовковистість, пропадає сухість, ламкість і тьмяність. Кондиціонер не обтяжує, підходить для волосся всіх типів, але особливо рекомендований для ослабленого, пошкодженого волосся. Можна використовувати щодня. Для отримання більш вираженого результату рекомендується використовувати кондиціонер у парі із шампунем із тієї ж серії.

Основні діючі компоненти:

Протеїни пшениці мають зволожуючу та зміцнювальну дію, надають блиску, підвищують еластичність та щільність, попереджають процеси в'янення.

Екстракт солодки насичує шкіру голови поживними речовинами, запобігає випадінню шляхом посилення кровообігу, лікує себорею.

Олія жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює зростання нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, масло живить їх, пригладжує кератинові лусочки і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Колаген заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює та розгладжує.

Еластін підвищує еластичність волосся.

Кератинова амінокислота - основний структурний компонент волосся, що покращує структуру, позбавляє від сухості.

Протеїни шовку надають шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню та збереженню зачіски, захищають від ультрафіолетового світла.

Підходить для будь-якого типу волосся.

500мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Белый
Размер:
  • 500мл