Все категории
Добавить товар

Безсульфатна серія: шампунь + кондиціонер (100 ml) esthetic house cp-1 ginger

350 грн
Описание

‼️НОВИЙ ОБ'ЄМ ‼️. 100 ml🔥

Безсульфатна серія: шампунь + кондиціонер (100 ml) esthetic house CP-1 ginger

Безсульфатний шампунь Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Shampoo спрямований на інтенсивне очищення шкіри голови та волосся від забруднень, зайвої жирності, лупи, хвороботворних мікроорганізмів, що викликають подразнення та випадіння волосся.

ШАМПУНЬ відновлює пошкоджену структуру локонів, захищає їх від негативних факторів, усуває чутливість та подразнення, надає свіжості та відчуття максимальної чистоти.

Екстракт імбиру сприяє підтримці тонусу шкіри голови, а у поєднанні з екстрактом меду, маткового молочка та комплексу натуральних масел живить незамінними речовинами, надає сяючого блиску, зволожує по всій довжині, зміцнює структуру, розгладжує та тонізує.

КОНДИЦІОНЕР допомагає тьмяному, пошкодженому і сухому волоссю набути гарного блиску, виняткової гладкості, здорового і яскравого кольору.

Екстракти імбиру, меду, прополісу, маткового молочка у складі попереджають посіченість волосся, насичують його необхідною вологою та енергією для швидкого відновлення, тонізують та повертають пружність.

Застосування:

Нанести на вологе волосся, помасажувати шкіру голови кілька хвилин, змити теплою водою. За необхідності повторити процедуру.
Нанести кондиціонер , змити.
Кондиціонер підсилює дію шампуню.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
masha...
Kosmeticbag
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары