Все категории
Добавить товар

Кондиціонер для зволоження волосся luxliss 500 мл з кокосова олією

1000 грн
Описание

Цей кондиціонер зволожує надмірно жінці, ламке та жорстке волосся. Його глибоко проникаюча формула заповнює баланс вологи, підвищуючи еластичність, дисциплінованість та блиск. Не містить сульфатів, фосфатів, мінеральних масел та парабенів. Екстракт Chondrus crispus – посилює живлення шкіри, знижує трансдермальну втрату вологи та забезпечує постійне зволоження шкіри голови. Екстракт Lithothamnium alcarum - утворює свіжу та дихаючу захисну плівку на поверхні шкіри, може ефективно протистояти всім видам зовнішнього тиску. Кокосова олія - збагачена великою кількістю жирних кислот і вітамінів, які створюють природний зволожуючий бар'єр єр і проникають глибоко в структуру, пом'якшуючи та розгладжуючи волосся.
Спосіб застосування
Після використання шампуню, нанесіть на чисте, вологе волосся і розподіліть кондиціонер по всій довжині волосся від коріння до кінчиків. Залишіть на 1-2 хвилини. Ретельно змийте. Уникайте контакту з очима.

❗️ В нас тільки сертифікована оригінальна продукція, за необхідністю надамо сертифікати якості, усі товари з клеймом та в вакуумній плівці, не ведіться на підробки❗️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Объем:
500 мл