Все категории
Добавить товар

Хна трав'яна мунстар, оригінал moonstar, black, brown, для волосся і нігтів

280 грн
Описание

Хна трав´яна індійська Мунстар, Moonstar, для волосся і нігтів 60 м (6 пакетиків по 10г.) + В кожному пакетику шампунь.

1 пачка - 6 пакетиків

Хна трав´яна для волосся і нігтів " Moonstar":
- Чорна хна
- Коричнева Хна

Хна привозна індійська вищого сорту вирощена в екологічних районах Індії, насиченого кольору, добре зафарбовує сивину, колір проявляється через 10 хв. після нанесення. Корисний, нешкідливий спосіб забарвлення, також лікування, зміцнення і відновлення Вашого волосся.

Спробувавши один раз, Ви більше не захочете користуватися нічим іншим з доданих сучасних фарб для волосся. Подбайте про здоров´я і красу Ваших волосся самі за допомогою індійської хни.

Ваша довжина волосся:
Підфарбувати тільки коріння - 1 або 2 пакетик
Короткі стрижка - 1 або 2 пакетик
Каре до вух - 2 або 3 пакетик
До плечей - 3 або 4 пакетик
Нижче плечей - 5 або 6 пакетик
До пояса - 6 або 7 пакетик

Призначення :
зафарбовування сивини, закріплення кольору, колорування, фарбування.

Додатковий ефект: блиск, відновлення, захист від сонця, ламінування, нормалізація секреції сальних залоз, харчування, розгладження, регенерація,
пом´якшення, стимуляція мікроциркуляції крові, стимуляція росту волосся, зволоження, зміцнення волосся, зміцнення волосяних цибулин.

Також відмінно насичено забарвлює і зміцнює волосся від коренів, попереджаючи ламкість і випадання волосся і відновлює посічені кінчики волосся. Волосся стає м´яким і блискучим, воно набуває глибокий насичений колір. Дуже добре зафарбовує сивину.

Хной Moon Star також фарбують нігті.
Натуральний безаміачний барвник з природними компонентами, приготований з натуральних трав і коріння, які дають вашому волоссю блиск і роблять їх міцним і шовковистим. Прискорює ріст і попереджає випадання волосся. На 100% фарбує сивину.

Застосування:
Перед нанесенням хни, спочатку вимити волосся з шампунем або милом, щоб очистити волосся від бруду і масла. Просто змішайте 1 пакетик хни з 3 частинами води і застосовуйте. (10 г. хни+ 30 г. води)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары