Все категории
Добавить товар

Ампули для реконструкції волосся raywell bio hidra 10 мл х 10 шт

1295 грн
Описание

Фахівцями бренду Raywell розроблено унікальні BIO Ампули реконструкції.

особливості:

Пропіленгліколь - має схожість з гліцерином, здатний витягнути вологу з навколишнього середовища і зберігати її у волоссі, захищає волосся від пересихання і пом'якшує структуру, робить волосся еластичним і міцним.

Сахароміцети Zn, Mg, Fe, Cu - мають високий вміст вітамінів групи B, працюють як стимулятор клітинної енергії, сприяють насиченню шкіри киснем, мають потужні антиоксидантні та антивікові властивості, сприяють накопиченню та утриманню вологи в шкірі, регулюють обмін ліпідів та білків. сальності і сухості шкіри і допомагають стимулювати активність фібробластів - клітин, що беруть участь у синтезі колагену та еластину.

Олія японської камелії, яка робить волосся м'яким, блискучим і шовковистим.

Спосіб застосування:

1. ДЛЯ ЗАХИСТУ ВОЛОССЯ :

Застосовуються при фарбуванні та хімічних завивках безпосередньо під час процесу для захисту волосся. Половину ампули додати розчин для фарбування або завивки, провести процедуру. Залишок ампули нанести на вимите і підсушене волосся, ретельно розподілити за допомогою пальців у рукавичках або гребінця, промити великою кількістю води. 

2. ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ВОЛОССЯ: будь-коли нанесіть на чисте вологе, трохи висушене за допомогою рушника волосся одну ампулу. Ретельно прочесати від коріння до кінчиків. Залишити на кілька хвилин. Змити.
Засіб створено на основі цубіяки (японської камелії), містить віск та мінерали, відмінно справляється з функцією захисту та відновлення, напиваючи та запечатуючи клітини волосся. У пачці 10 ампул.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?