Все категории
Добавить товар

Маска-кондиціонер для волосся chi infra treatment термозахист

1050 грн
Описание

946мл.

Термозахисна маска-кондиціонер для волосся CHI Infra Treatment моментально зволожує і відновлює структуру волосся. Робить їх еластичнішими, гладкими, слухняними і неймовірно яскравим. Призначена для живлення і зволоження сухих і сильно пошкодженого волосся. Підходить для всіх типів, особливо для догляду за нормальними волоссям, а також схильними до сухості і волосся зазнали фарбуванню або іншим хімічним процедур.

Застосування:

Після миття шампунем, нанести маску CHI Infra Treatment і рівномірно розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціювання – залишити на 2 хвилини, для глибокого — обернути голову рушником і залишити на 5 хвилин.

Результат:

Маска відновлює баланс вологи і надійно захищає волосся від впливу тепла. CHI Infra Treatment ідеально підходить для щоденного застосування, оскільки наявність унікальних компонентів забезпечує захисне і зволожуючу дію. При кожному застосуванні CHI Infra Treatment робить волосся слухняними в укладанні, шовковистим і надає їм неймовірний природний блиск і чудове сяйво здорових і сильних волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?