Все категории
Добавить товар

Маска для догляду за волоссям та шкірою голови hair treatment light as air, 180мл

749 грн
Описание

✓ Для тонкого волосся
✓ Для слабкого волосся
✓ Для волосся, що швидко втрачає об'єм
✓ Для волосся, яке швидко жирніє
✓ Для сухого волосся
✓ Для сухої шкіри голови
✓ Для чутливої ​​шкіри голови
✓ Для нормальної шкіри голови
Маска для догляду за волоссям і шкірою голови Hair Treatment Light as Air буде доглядати за волоссям і шкірою голови після миття голови шампунем, зробить Ваше волосся м'яким, гладеньким і блискучим не обтяжуючи його, а шкіру голови здоровою, позбавить від свербіжу, сухості і лущень.
Переваги:
✓ Догляд і за шкірою голови, і за волоссям
✓ Не вимагає додаткового використання кондиціонуючих засобів
✓ Підходить для щоденного використання
✓ Полегшує симптоми випадання волосся
✓ Не містить силіконів
✓ Успішно пройшов тестування на відсутність подразнень
✓ Більше 98% EWG Green Grade інгредієнтів
✓ Приємний, освіжаючий аромат для чудового настрою

Виберіть відповідно до ваших потреб:
Miracle 2X: інтенсивний догляд за пошкодженим волоссям, максимальна м'якість, триступінчаста система догляду для пошкодженого волосся, висококонцентровані білки. Для дуже пошкодженого волосся, фарбованого, знебарвленого. Особливий догляд для пошкодженого волосся, гладкість та заповнення поживними речовинами за короткий час.
Light As Air: легкий догляд за волоссям і за шкірою голови, свіжа м'якість, не обтяжує, тому що не містить силіконів, легкі живильні низькомолекулярні речовини. Для тонкого волосся. Коли потрібен освіжаючий догляд для тонкого волосся, що швидко втрачає об'єм.
Ключові інгредієнти:
- Низькомолекулярний білковий комплекс забезпечує необхідне живлення пошкодженої кутикули.
- Протеїновий комплекс, що складається з чотирьох видів рослинних амінокислот (вівса, сої, кінської пшениці, рису), двох видів пептидів (трипептид – 1, ацетилгексапептид – 8), трьох видів рослинних гідролізованих протеїнів (пшеничний, кукурудзяний, соєвий) – для зміцнення структури волосся.
- Фітантріол (кондиціонер, зволожувач, для покращення структури волосся) згладжує, живить і зміцнює кутикулу, допомагає утримати протеїни всередині волосся, роблячи його більш пружними протягом тривалого часу.
- Три види натуральних рослинних олій (насіння камелії, насіння жожоба, кісточок аргани). Олії покривають волосся, захищаючи його і запобігаючи втраті вологи та поживних речовин, сприяють відновленню ліпідного шару.
- Гіалуронова кислота та екстракти листя центели азіатської та хуттунії зволожать шкіру голови, пом'якшать і живитимуть її.
- Функціональні інгредієнти для полегшення симптомів випадання волосся: декспантенол, саліцилова кислота, L-ментол, схвалені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів Кореї.
L Menthol – це назва інгредієнта, який також називається Levomenthol – органічна речовина, яку виділяють з м'ятного ефірного масла, стимулює рецептори шкіри, антисептик, його охолоджуюча дія на шкірні рецептори дозволяє знизити подразнення та свербіж шкіри. Це один із інгредієнтів, який допомагає полегшити симптоми випадання волосся, як заявляє FDA (Food and Drug Administration – Управління саннагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів).
Заспокійливий квітково – трав'яний аромат елегантного садового жасмину та лісових трав – для чудового настрою на весь день.
Чи можна наносити на шкіру голови? Так, оскільки продукт не містить силіконів, маску можна спокійно наносити на шкіру голови. Крім того, маска містить інгредієнти, які сприяють здоров'ю шкіри голови, а також функціональні інгредієнти для зменшення випадання волосся та догляду за шкірою голови.

Спосіб використання: після миття голови шампунем відіжміть зайву вологу з волосся, нанесіть маску на шкіру голови і всю довжину волосся, приділяючи увагу пошкодженим ділянкам, акуратно помасажуйте, залиште на 5 - 10 хвилин і ретельно змийте теплою водою.
рН 5,3 (плюс – мінус 0,5)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары