Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Шампунь інтенсивний зволожуючийechosline seliar luxury shampoo

320 грн
Описание

💎Шампунь інтенсивний зволожуючийEchosline Seliar Luxury Shampoo

350мл. - 320грн.
1000мл. - 480грн.

До складу косметичного засобу входять олії опунції, арганії та льону, а також вітамінний комплекс, протеїни шовку, які ефективно відновлюють структуру волосся по всій довжині, зміцнюючи його і насичуючи вологою.

Шампунь делікатно очищає шкіру голови та волосся, водночас не пересушуючи і не викликаючи відчуття стягнутості. Він зробить ваші локони гладенькими і доглянутими, надавши їм шовковистої м'якості та чудового діамантового сяйва. Регулярне застосування Seliar Luxury Shampoo зробить вас власницею шикарної копиці густого волосся, що сяє здоров'ям і красою.

💎Зволожувальна маска для волоссяEchosline Seliar Luxury 

1000мл. - 610грн.

Actions Mask з серії Seliar Luxury від професійного італійського бренда Seliar Luxury — це справжня панацея для ламких, зневоднених і пофарбованих локонів.

Формула маски збагачена натуральною аргановою олією, яка славиться своїми неймовірними живильними властивостями. Олія льону проникає глибоко в структуру волосся і реконструює його пошкоджені ділянки, а масло опунції м'яко запечатує кутикулу, роблячи локони ідеально гладенькими, рівними і слухняними. Органічні протеїни шовку  зволожують волосся, відновлюючи природний гідро-ліпідний баланс, захищають від зовнішніх пошкоджень і надають неймовірний блиск.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize