Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Маска-філер протеїнова для пошкодженого волосся masil 8 seconds salon hair repair ampoule, 15ml

55 грн -28% 40 грн
Описание

термін придатності до:02.24
Маска-філер MASIL 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule дбайливо піклується про тонке, ослаблене, неживе волосся, активно живить і відновлює пошкоджені ділянки. Поповнює нестачу вологи, запобігає перетин пасом, утворює захисний шар, що оберігає локони від негативного впливу укладань, фена та проточної води.
Оздоровлює шкіру голови, нормалізує природний рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випаданню волосся.

Комплекс протеїнів надає волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, робить волосся слухняним, полегшує розчісування, захищає волосся від ультрафіолетового світла.Протеїни повністю вбираються в волосся, відновлюючи пошкоджені кутикули і запобігаючи їх пошкодження, утворенню посічених кінчиків і втрату протеїнів, утворюють на поверхні волоса захисну плівку.
Комплекс амінокислот, складових білкові сполуки волосся, забезпечують інтенсивне харчування пошкодженим волоссю, роблять їх еластичними і м'якими.Повертають життєву силу і здоровий блиск.Пожвавлюють обмінні процеси в шкірі голови, що сприяє зміцненню волосяної фолікули і поліпшенню харчування волосся.Заповнюють пористість волоса, роблячи їх більш щільними без обважнення.
Масло камелії має високу концентрацією жирних кислот і вітамінів, благотворно впливає не тільки на волосся, але і на шкіру голови.Масло камелії відновлює пошкоджену структуру волосся, зміцнює пасма біля коріння, прискорює їх зростання, лікує лупу, заспокоює роздратування і усуває свербіння.
Масло авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар'єр волоса.Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин.Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.
Масло оливи - лідер за вмістом ненасичених жирних кислот.У його складі є такі мінерали, як калій, кальцій, залізо, натрій, фосфор, вітаміни А, В4, Е, К і бетаїн (одна з найпростіших амінокислот).Воно зміцнює волосся, зволожує і відновлює.Завдяки молекулярним складом це масло може легко проходити міжклітинний простір, проникаючи в стрижень волосини через шари кутикули.Таким чином, воно не дає волозі випаровуватися, що допомагає зберегти зволоженість і природне сяйво локонів.
Екстракт евкаліпта надає тонізуючий і в'яжучий ефект.Володіє потужними антибактеріальними властивостями, допомагає впоратися з інфекційними захворюваннями шкіри.
Екстракт перцевої м'яти приємно охолоджує і заспокоює шкіру.Знімає роздратування і заспокоює вогнища запалення, нормалізує роботу сальних залоз.Сприяє загоєнню шкіри і надає антисептичну дію.
Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює його і розгладжує кератіновие лусочки.

Застосування : змішати засіб з невеликою кількістю води і перемішати до кремової консистенції.Рівномірно нанести засіб по всій довжині на чисті злегка підсушені рушником волосся.Підсушити феном протягом 10 хвилин або залишити на 20 хвилин, потім змити водою.

Країна виробник: Корея
21 шт.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Красный
Размер:
  • Onesize