Все категории
Добавить товар

Шампунь або маска для сильно пошколженого волосся lebel proedit bounce fit

1150 грн
Описание

💥Шампунь для сильно пошколженого волосся Lebel Proedit Bounce Fit Shampoo

300мл.- 1150грн.

Виготовлений на основі активного комплексу компонентів, які інтенсивно проникають в структуру локонів, згладжують розпушені лусочки, заповнюють порожні ділянки та реанімують посічені кінчики.

Засіб має чудові зволожувальні, живильні та пом'якшувальні властивості. Він дбайливо очищає, зміцнює і добре освіжає пасма від коренів до самих кінчиків. Гігієнічний продукт забезпечить волоссю гладкість, пружність і блиск. Він вирізняється насиченою консистенцією і зачаровує ароматом елітних парфумів. Шампунь економно витрачається завдяки пінистій формулі, що неодмінно порадує його чарівну власницю.

💥Маска для відновлення волосся Lebel Proedit Hair Treatment Bounce Fit Mask

250мл.- 1150грн.

Маска для сухого, ламкого, пошкодженого волосся Lebel Proedit Hair Treatment Bounce Fit Mask стане справжнім цілющим еліксиром, який поверне локонам життєву силу, шовковисту гладкість і приємну еластичність. Косметичний продукт збагачений натуральними інгредієнтами, що інтенсивно насичують пасма безліччю поживних макро- і мікроелементів. Він активно зволожує, дбайливо пом'якшує і ефективно зміцнює завитки.

Засіб сприяє регенерації пошкоджених ділянок, заповненню пустот, згладжуванню розпушених кутикул і реанімації посічених кінчиків. Він добре кондиціонує, освіжає і тонізує. Маска підсилює природну резистентність ослабленого волосся до агресивного впливу деструктивних агентів навколишнього середовища. Вона полегшує процес розчісування і робить локони більш слухняними.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Серебристый
Размер:
  • 250мл
  • 300мл