Все категории
Добавить товар

Sulwhasoo clarifying mask

290 грн
Описание

Sulwhasoo clarifying mask – люксова маска-плівка від корейського бренду, яка спрямована на вирівнювання тону та підвищення пружності шкіри. Маска має протизапальну та омолоджуючу дію, освіжає, освітлює і надає шкірі здорового вигляду.
Засіб має медову консистенцію, яка через 5 хвилин після нанесення утворює щільну плівку, що буквально витягує з пір глибокі забруднення.

Особливості Sulwhasoo Clarifying Mask :
- вирівнює тон та текстуру шкіри;
- м'яко очищає та витягує з пір глибокі забруднення та сальні пробки;
- усуває лущення;
- знижує вироблення себуму та звужує розширені пори;
- знімає запалення та стимулює процеси регенерації;
- тонізує та освіжає шкіру;
- позбавляє обличчя від хворого сірого та жовтого відтінку;
- надає м'якість та пружність.
Маска не вириває волоски та не пошкоджує шкіру під час видалення залишків з обличчя.

Активні компоненти:
-екстракт жимолості -має антиоксидантні та антибактеріальні властивості за рахунок високого вмісту біологічно активних речовин, а також наявності вітаміну С і мікроелементів.
-екстракт меду у складі засобу посилює здатність шкіри утримувати вологу на поверхні, відновлює рельєф шкірного покриву, підвищує пружність шкіри та надає їй еластичність.
- екстракт зеленого чаю піднімає тонус втомленої вікової шкіри, розгладжує дрібні зморшки, знімає запалення та відновлює рельєф шкіри.
-колоїдне золото покращує проникнення в шкіру інших компонентів засобу: вітамінів, рослинних екстрактів, прискорює розподіл клітин шкіри, підвищує життєвий тонус, сприяє посиленню процесів регенерації клітин.

Спосіб застосування: очистити обличчя та нанести маску, уникаючи області навколо губ та очей. Зачекати 20-30 хвилин до повного висихання. Зняти маску рухом знизу нагору.
Пробник 4мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Другой

Похожие товары