Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

✅ філлери lador

55 грн
Описание

Застосування філлера - процедура багаторазова, можна пройти курс, можна відкласти "на свято", коли просто треба привести волосся до тями і виглядати (несподівано) добре.

Після застосування філлера волосся набуває обсяг і навіть злегка пружинять під пальцями. Причому під обсягом я розумію не некеровану масу, Пушана і розлітаються в різні боки - але перш за все прикореневій обсяг, створити який неймовірно легко, і який зберігається навіть на сл.день, без застосування спеціальних засобів для укладання.

Звичайно, результат варіюється плюс / мінус в залежності від індивідуального стану волосся, тому дозвольте попередити: я пишу про свої враження і про враження кількох людей, яким пощастило протестувати на собі новинку 🙂Дякую за ваші відгуки, друзі.

Крім пружності, гладкості і загального "здорового і блискучого" виду, волосся після філлера набувають по-хорошому випещений вид. У загальному і цілому цю процедуру можна рекомендувати тим, у кого:

пошкоджені і / або пористі волосся

волосся після хімічної завивки або фарбування

сухі неслухняне волосся

На питання, чи дійсно результат з одного застосування, ще раз відповідаю ствердно. Так, і його важко не помітити🙂

Ампулу 13 мл, що містить прозору рідину з приємним запахом - виливаємо в неметаллическую миску

Додаємо до Філер таку ж кількість води (тобто дотримуємося пропорцію 1: 1). Найпростіше налити води в порожній флакончик з-під філлера, і вилити її в миску.

Перемішали вміст, і через 1-2 хвилини вміст загусає до консистенції звичної маски для волосся:

Наносимо на вимиті і підсушені волосся, по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчиків і ушкоджених місцях (наприклад, якщо ви часто заколювати / завиває чубок, і найбільш пошкоджені волосся саме там).

Незважаючи на невелику кількість, філлера прекрасно вистачає навіть на довге волосся. Завдали, розподілили по довжині, наділи зверху поліетиленову шапочку - підійде звичайна одноразова для душа. І зверху - в ідеалі термошапка, але якщо у вас її немає, але просто утеплити в міру сил. За інструкцією, в термошапке достатньо 15 хвилин, без неї - 30 хвилин, і можна йти змивати просто водою.

Філери містять кераміди, кератин ***, колаген ***, шовкові амінокислоти. Нормалізують PH баланс шкіри, роблять волосся слухняним, гладкими, шовковистим, лікують волосся ослаблені хімією або фарбуванням, покращують стан волосся. Волосся стає еластичним, зволоженими (пропадає ефект сухих кінців).

Результат помітний після 1го разу застосування. Краще, застосовувати 2 рази на тиждень !!!

✅філлери розводити в холодні воді.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Синий
Размер:
  • Onesize