Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

💙new‼️маска 8секунд для об'єму masil

25 грн
Описание

💙NEW‼️маска 8секунд для об'єму Masil

для тонкого волосся

Об'єм маски помнож на 2! Чому? Адже це концентрат маски, її потрібно змішати 1:1 з водою і вона збільшиться в об'ємі і перетвориться у "вершкову масу".

Експрес-маска для об'єму і відновлення волосся MASIL 8 Seconds Liquid Hair Mask в короткі терміни відновлює структуру волосся, зміцнює і повертає здоровий блиск і сяйво. Надає об'єм, робить локони більш гладкими і слухняними, бореться із зайвою жирністю шкіри голови.

Засіб дбайливо піклується про тонке, ослаблене, активно живить і відновлює пошкоджені ділянки.
Поповнює нестачу вологи, не сплутується, утворює захисний шар, що оберігає локони від негативного впливу укладань, фена і води.

Маска оздоровлює шкіру голови, нормалізує природний рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випаданню волосся.

Засіб здатне поліпшити стан волосся буквально за 8 секунд. Являє собою прозору есенцію, яка безпосередньо впливає на локони і шкіру голови.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на вологе чисте волосся, розподіліть по всій довжині, уникаючи коріння і шкіри голови. Залиште мінімум на 8 секунд, для більш активного відновлення - на 3-5 хвилин, м'яко помасажуйте і змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize