Все категории
Добавить товар

Маска для волосся з кератином та аргановою олією visage, 500 мл

349 грн
Описание

Маска Visage містить біоміметичний кератин, який ефективно покращує стан та зовнішній вигляд волосся. Біоміметичний кератин – це кератин нового покоління, який поєднав в собі все найкраще від науки та природи. Цей інноваційний кератин є білковим компонентом з кондиціонуючою дією, який здатен прикріплюватися до найбільш пошкоджених ділянок волосяного волокна та активно відновлювати його. Формула маски багата сучасними корисними інгредієнтами, які у поєднанні з аргановою олією та біоміметичним кератином надійно захищають колір волосся, повертають еластичність і сповнюють прядки чудовим блиском. Продукт ретельно зволожує, зміцнює, оживляє та відновлює фарбоване і пошкоджене волосся. Після миття волосся стає м’яким, легко розчісується та виглядає сяючим і здоровим.
Вік 18+
Застосування
Спосіб застосування: Рівномірно розподілити маску по всій довжині вимитого вологого волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам. Залишити на 2-3 хвилини, після чого ретельно змити водою.
Запобіжні заходи: У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці. Тільки для зовнішнього застосування.
Призначення • Для фарбованого та пошкодженого волосся • Для догляду за волоссям

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары