Все категории
Добавить товар

Олія-есенція для пошкодженого волосся daeng gi meo ri profesional therapy essence oil 140 мл

715 грн
Описание

Олія-есенція для пошкодженого волосся Daeng Gi Meo Ri Profesional Therapy Essence Oil містить в собі комплекс рослинних екстрактів і масел, які живлять пошкоджене волосся, відновлюють їх структуру, роблять еластичним і надають блиск. негативного впливу навколишнього середовища, а також захищає від пересушування укладальними засобами і забезпечує надійний термозахист. При регулярному застосуванні масло відновлює кутикулу волосся, розгладжує лусочки, забезпечує сяйво. Кожен засіб «Daeng Gi Meo» - це результат гармонійного злиття стародавніх східних рецептів краси та досягнень сучасної косметології. Понад 10 років безперервних досліджень дозволили довести формули до ідеалу, завдяки чому бренд зумів завоювати довіру та повагу мільйонів людей у всьому світі.
Основні діючі компоненти:
Екстракт маточкового молочка- має виняткові регенеруючі властивості, чудово живить шкіру голови і волосся, запобігає випадінню волосся.
Екстракт насіння соняшника - живить, зволожує і пом'якшує волосся, розгладжує їх і робить більш пружними і аргани - дія олії спрямовано на глибоке харчування та комплексний догляд за волоссям та шкірою голови, відновлення цілісності пошкодженої структури волосся, зміцнення волосяних цибулин, прискорення росту волосся, лікування лупи, подразнень та усунення інших дискомфортних відчуттів. Токоферол - захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів , попереджає окиснення ненасичених ліпідів Інтенсивно насичує шкіру вітамінами. Здатний проникнути в глибокі шари шкіри, де гідролізується у вітамін Е.
Екстракт кореня женьшеню - тонізує, зволожує шкіру голови і насичує волосся корисними речовинами, сприяє оновленню клітинного шару., запускає процеси регенерації. зволожує, підвищує еластичність та відновлює захисний бар'єр волосся. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів та лецитин.
Масло волоського горіха - стимулює ріст волосся і живить коріння, допомагає запобігти випаданню волосся, робить його тьмяним, пом'якшує і наповнює енергією.
Спосіб застосування: Нанесіть на волосся і рівномірно розподіліть, приділяючи особливу увагу найбільш сухим ділянкам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары