Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Поживний філер для волосся farmstay dermacube vita clinic hair filler – 13 мл

33 грн
Описание

Філер з вітамінами Farmstay Dermacube Vita Clinic Hair Filler для відновлення, харчування і лікування виснажених, пошкоджених, сухих, що випадають, неживих, обпалених, пересушені волосся. Поверне локонам силу, природну красу, обсяг, блиск і гладкість. Попереджає руйнування волосяної кутикули після отримання ушкодження. Заповнює порожні ділянки в структурі, робить пасма щільними, еластичними. Зволожує і насичує корисними мікроелементами. Помітно оздоровлює витончення, з посіченими кінчиками, надмірно топорщащіеся волосся. Розгладжує поверхню, скріплює лусочки, завдяки чому не випаровується волога і локони виглядають гладкими. Добре пом’якшує, жорсткі, неслухняне волосся стає шовковистим, м’якими.

Отримуючи різноманітне харчування і вітамінізірованіе, волосся стає більш міцними, менше випадають, краще переносять вплив негативних факторів. Філер можна використовувати для профілактики вітамінного голодування клітин волосся, коріння і шкіри голови.

Спосіб застосування: вміст однієї ампули змішати з холодною водою в неметалевої ємності в пропорції 1: 1; за допомогою кисті для фарбування, нанести отриману суміш на чисті і підсушені рушником волосся від кореня по всій довжині; залишити на час до 20 хв .; ретельно промити волосся.

Для пасом довжиною від лопаток рекомендується використовувати дві ампули на одну процедуру. Повторювати по мірі необхідності.

Обсяг: 13 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize