Все категории
Добавить товар

Вітаміни для волосся ellips hair vitamin hair vitality with ginseng & honey oil 50 капсул

565 грн
Описание

Вітаміни для волосся «Здоров'я волосся» з женьшенем і медом Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil допоможуть швидко, комфортно й ефективно надати вашим локонам приголомшливий вигляд.

Засіб створений на основі натуральних компонентів, багатих на вітаміни, корисні мікроелементи й антиоксиданти. Незважаючи на свою назву і густу консистенцію, засіб не робить пасма масними, не обтяжує їх. Волосся стає легким, слухняним, м'яким і блискучим. Вітамінний комплекс інтенсивно живить і доглядає за локонами, а зволожувальні компоненти запобігають їх сухості, ламкості і пошкодженню структури.

Арганова олія створює захисну вуаль від негативного впливу навколишнього середовища, зберігає гладкість пасом навіть за високої вологості навколишнього повітря. Олія женьшеню зміцнює волосся, перешкоджає його випаданню, надає приголомшливий блиск і здорове сяйво.

Спосіб застосування
відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити і укласти волосся звичайним способом.

Склад
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Fragrance, Phenyl Trimethicone, Tocopheryl Acetate, Vegetable Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Honey, Panax Ginseng Root Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitate, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate, BHT.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?