Все категории
Добавить товар

Набір з коноплею revuele шампунь кондиционер та кристали для волосся для блиску та гладкості

545 грн
Описание

Шампунь.

Запобігти сухості та стягнутості шкіри голови допомагає шампунь з маслом насіння коноплі бренду Revuele. Екстракт каннабісу збагачений такими жирними кислотами як Омега-3, 6 і 9, які запобігають дегідратації та лущенню. Провітамін В5 у складі продукту забезпечує ранозагоювальну дію та відновлює гідроліпідний баланс. Засіб утворює багату піну, проникає у тканини та ретельно очищає сальні залози від надлишків себуму, нормалізуючи їхню роботу.

Особливості Revuele Hemp Me! Hair Shampoo: - усуває вільні радикали та забруднення; - має тонізуючу дію; - пом'якшує кожен покрив та розгладжує його; - Стимулює зростання волосся; - активізує кровообіг та обмін речовин; - дарує гладкість та шовковистість; - нормалізує вироблення себуму; - запобігає жирності та сухості; - робить волосся слухняним, блискучим і гладким.

Кондиціонер.

Запобігти появі кінчиків, що січуться, і ламкості локонів допоможе кондиціонер для волосся з маслом насіння коноплі бренду Revuele. Засіб складається з таких поживних та зволожуючих компонентів, як олії каннабісу та макадамії. Активні інгредієнти покращують проникність пасм, насичуючи їх вологою та корисними агентами, що відновлюють сяйво та цілісність. Ніжна консистенція обволікає структуру волосся, пом'якшуючи та розгладжуючи лусочки, а також запобігає руйнівній дії зовнішніх факторів.

Особливості Revuele Hemp Me! Hair Conditioner: – підтримує оптимальний рівень гідратації; - Відновлює захисні функції; - підвищує пружність та пружність; - Нормалізує гідроліпідний баланс; - дарує природний блиск; - полегшує розчісування та не обтяжує; - має розгладжуючу дію; - Провокує регенераційні процеси; - Нейтралізує дію вільних радикалів; - дисциплінує неслухняні пасма.

Рідкі кристали.

Забезпечити інтенсивну регенерацію локонів допомагають рідкі кристали для волосся з олією конопель насіння бренду Revuele. Засіб складається з висококонцентрованої формули на основі олій канабісу та макадамії. Комплекс активних інгредієнтів насичує пасма жирними кислотами, вологими та поживними речовинами, а також не обтяжує волосся. Продукт має ніжну консистенцію, яка легко проникає на більш глибокі рівні в локони, заповнюючи порожнечі та розгладжуючи лусочки.

Особливості Revuele Hemp Me! Hair Liquid Crystals: - інтенсивно зволожує локони; - Забезпечує захист від вільних радикалів; - запобігає дегідратації та ламкості; - мінімізує ризик кінчиків, що січуться; - має термозахисні властивості; - Підтримує гідроліпідний баланс; - Відновлює захисні функції; - Підвищує оптимальний рівень вологості; - Повертає природне сяйво.

Нанесіть кілька крапель на вологі або сухі кінчики волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары