Все категории
Добавить товар

Капсули для волос

323 грн -31% 225 грн
Описание

Капсули для волосся. Є баночки по 20 шт. Та є баночки по 30 шт. Перше фото-Призначені для захисту відтінку фарбованого волосся, поліпшують його стан і вигляд, водночас не змінюють колір.

Як діє?

Незмивні вітаміни-олія, збагачені оліями арганії та соняшнику, справляють комплексну дію на волосся:

✅зволожують та живлять;

✅надають розкішного сяяння та м’якості фарбованому волоссю;

✅зберігають яскравість відтінку;

✅полегшують розчісування та укладання, дисциплінують;

✅захищають від УФ-випромінювання.

2 фото

Капсули для волосся Hair vitality. 20 шт.
Завдяки сильним поживним властивостям сухе і посічене волосся стає блискучим і менш ламким. Засіб створено на основі натуральних компонентів, багатих вітамінами, корисними мікроелементами та антиоксидантами. Волосся стає легким, слухняним, м'яким і блискучим.

Вітамінний комплекс інтенсивно живить і доглядає локони, а зволожуючі компоненти запобігають їх сухості, ламкості та пошкодженню структури.
Арганова олія створює захисну вуаль від негативного впливу навколишнього середовища, зберігає гладкість пасм навіть при високій вологості навколишнього повітря.
Олія женьшеню зміцнює волосся, перешкоджає їх випаданню, надає приголомшливий блиск і здорове сяйво.
Марокканське масло захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища і покращує загальний стан волосся, роблячи його гладким, слухняним і блискучим.

3 фото

Капсули для волосся Houmal Rose з екстрактом олії троянди.

Вітамінні капсули для відновлення волосся. Кожна капсула містить цілющий масляний комплекс, багатий мінералами, вітамінами та мікроелементами, які живлять та зволожують волосся по всій довжині. Основний компонент кожної капсули – олія троянди. Капсули добре підходять для фарбованого волосся, використовувати на сухе висушене волосся. Капсула містить трояндовий екстракт і мінеральні олії., Капсули живлять, захищають і забезпечує догляд за ламким і пористим волоссям. Волосся виглядає більш здоровим, блискучим і слухняним., Вимити волосся, висушити. Відрізати чи відкрутити носик капсули. Розподілити олію на долонях. Нанести на волосся по всій довжині або тільки на кінчики, не наносити на прикореневу зону. Укласти волосся феном. Однієї капсули приблизно вистачає на 1-2 рази.

4 фото
Вітамінні капсули для волосся Soyraie Hymeys Floral Oil з квітковим маслом. Кожна капсула містить цілющий олійний комплекс, багатий на мінерали, вітаміни та мікроелементи, які живлять і зволожують волосся по всій довжині.

Концентрована формула зміцнює структуру й захищає від пошкоджень пористе, ослаблене й ламке волосся, яке постраждало від фарбування, хімічної завивки й регулярних термоукладок.

Переваги:

- в баночці 30 капсул;
- не потребують змивання;
- кожна капсула містить вибухову порцію відновлення;
- забезпечують волосся живильною вологою, усуваючи сухість і ламкість;
- зміцнюють ослаблене волосся;
- регенерують травмовану структуру;
- надають інтенсивний блиск.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Другой
Продавец
gullya26
gullya26
Киев
67% выполненных заказов
Была