Все категории
Добавить товар

Відновлююча сироватка для кінчиків волосся lakme teknia deep care drops 100 мл

490 грн
Описание

асіб дозволяє зменшити руйнівний вплив зовнішніх факторів, повертає локонам колишній гарний вигляд, робить їх міцнішими та здоровішими. В основу лосьйону входить унікальне абіссинове масло, яке ніжно огортає кожну волосину, створюючи невидимий захисний бар'єр, який убереже від ламкості. Особливість засобу - це комплекс рослинних амінокислот, який має інтенсивну доглядну дію, впливаючи на кожне волосся зсередини.

Лосьйон склеїть лусочки, що січуться, і перетворить ваші локони на справжній гладкий шовк. У складі спеціального б'юті-продукту містяться активні органічні речовини, що розгладжують структуру волосяного стрижня та відновлюючи пористу структуру пасм по всій довжині. Вже після першого застосування локони стають гладкими, пружними та доглянутими на вигляд.

Переваги:

інтенсивно відновлює кінчики, що січуться;
розгладжує структуру волосяного стрижня;
захищає пасма від агресивного впливу ультрафіолетових променів та навколишнього середовища;
робить волосся гладким, блискучим і неймовірно еластичним;
глибоко зволожує без жирної плівки;
не містить мінеральних масел, поліпропіленгліколю та парабенів;
покращує процес розчісування та укладання;
запобігає появі ламкості волосся.
Застосування: нанесіть 1-3 краплі на вологе або сухе волосся від середини до кінчиків. Ретельно розподіліть засіб по довжині, не торкаючи прикореневу зону, використовуючи гребінець. Не змивайте. Перед укладанням нанесіть термозахист.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл

Похожие товары