Все категории
Добавить товар

Незмивна сироватка для посічених кінчиків esthetic house cp-1 premium silk ampoule, 20 мл

100 грн
Описание

Ампульна сироватка з протеїнами шовку від корейського бренда Esthetic House.
У новому зручному форматі 20 мл.
Допоможе зробити ваше волосся пружним, шовковистим і еластичним, усуне сухі та посічені кінчики, наповнить волосся енергією й життєвою силою.
Підходить для використання в салонах і домашньому догляді.
Продукт розроблений спеціально для пошкодженого волосся, схильного до сухості та ламкості.

❤Ефект від використання помітний відразу: протеїни шовку проникають у волосся, відновлюючи його структуру та заповнюючи порожнечі, а також створюють невидимий захисний шар, який знижує шкідливу дію чинників довкілля.

❤Волосся стає гладким і блискучим, не електризується, легко розчісується й укладається, не заламується під час сну.

❤Регулярне застосування сироватки захищає локони від частого використання фена, праски, плойки та бігуді, «запечатує» посічені кінчики, наповнює кожен волоссю оптимальною кількістю вологи.

❤Головний активний компонент сироватки — протеїни шовку, які утворюють на поверхні кожної волосини невагому та непомітну плівку. Локони миттєво набувають здорового доглянутого вигляду, еластичності та природного блиску, шовковистості й оптимального рівня зволоженості. Також до складу продукту входять інші натуральні інгредієнти: арганова, кокосова та мигдальна олія, олія камелії та соняшника, екстракт анісу та лебеди, що допомагають запобігти зневодненню волосся й забезпечують комплексний догляд.

❤Продукт не містить парабенів та інших компонентів, які можуть пошкодити вашому волоссю. Сироватка пройшла клінічні дослідження, які довели її безпеку та гіпоалергенність.

❤ Завдяки легкій текстурі цієї кількості засобу вистачає на кілька тижнів активного використання. Наявність вузького дозатора-носика дає змогу витрачати продукт дуже економно й акуратно, вичавлюючи суворо необхідну кількість сироватки.

❤Сироватка не надає волоссю липкості та не обважнює його.

Як використовувати: Нанесіть на сухе або злегка вологе волосся, рівномірно розподіліть засіб від коренів до кінчиків пальцями або за допомогою гребеня. Для догляду за нормальним волоссям досить одного застосування після кожного миття голови; для відновлення сильно пошкоджених локонів використовуйте сироватку щодня

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 20мл
Объем:
20 мл
Продавец
lenapoznanska
lenapoznanska
Кропивницкий
Была

Похожие товары