Все категории
Добавить товар

Hair by sam mcknight happy endings nourishing balm бальзам догляд для укладання волосся

370 грн
Описание

Об’єм 30 ml
Батч-код 3207B
Приїхала 08.03.2024 з Европи
Нова! Не відкривалась! Оригінал!

Живіть і пом’якшуйте волосся за допомогою живильного бальзаму Happy Endings, засобу для догляду за волоссям, який допомагає підкреслити локони та створити текстуру. Цей легкий живильний крем також допомагає приборкати кучеряве волосся та згладити посічені кінчики, щоб волосся виглядало здоровіше.
Завдяки формулі вітаміну B5 і олії ши цей засіб живить волосся, розгладжує та додає текстуру, приборкує завивку. Він також містить мікрокапсули vegabead, які додають блиску, виготовлені з хітозану, отриманого з грибів, які покращують керованість і блиск.
- Ідеально підходить для ґрунтування волосся перед укладанням або як завершальний штрих, щоб розгладити та пом’якшити волосся або додати чіткості хвилям і локонам.
- Глибоко кондиціонує за допомогою провітаміну B5 і багатого на вітаміни масла ши
- Покращує слухняність і блиск, не додаючи наростів, оскільки мікрокапсули Vegabead, виготовлені з хітозану, отриманого з грибів, збільшують м'якість і контроль протягом усього дня (Vegabead знову активується, коли волосся розчісується або розчісується!)
- Наповнений фірмовим ароматом Сема з ладаном, деревом ялівцю та водяною лілією, що нагадує його сад під дощем і створений у співпраці з парфумером H.
- Упаковка, яка повністю переробляється, складається щонайменше з 30% переробленого пластику

💚 Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент постійно оновлюється. 💚

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Продавец
bergamotstore
Bergamotstore
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был