Все категории
Добавить товар

Маска для волос крапива и хвощ

77 грн
Описание

Інфуз кропиви та польового хвощу на кокосовому маслі.
Для зміцнення, стимуляції росту та живлення волосся.
Об’єм 50мл

Натуральна олійна маска власного виробництва, без барвників!
В олію додано легкий парфумерний аромат.

Польовий хвощ для гарного волосся

Він містить у собі велику кількість різних корисностей. Наприклад, в цій рослині є кремнієва кислота, яка стимулює вироблення колагену.
А він, у свою чергу, відповідає за зовнішній вигляд волосків: пружність локонів і їх зволоженість. У складі польового хвоща присутні аскорбінова кислота, дубильні речовини і багато іншого. Всі корисні компоненти благотворно впливають на стан шевелюри. Використання відварів із цієї рослини дає можливість зміцнення волосяних цибулин (це провокує ріст волосся), позбавлення від лупи, а також лікування шкірних захворювань, так як хвощ нейтралізує певні грибки.

Кропива
Унікальна рослина, яка використовується як в народній, так і в традиційній медицині. Кропива, що виростає на наших землях, багата вітамінами групи В, С, Е, К, органічними кислотами, фітонцидами і каротином. Також в кропиві містяться такі корисні мікроелементи, як кальцій, калій, сірка, мідь, залізо, барій і алюміній. Відзначимо, що в кропиві вміст вітаміну С набагато більше, ніж в лимонах, а каротину більше, ніж у моркві.

Такий багатий вітамінний склад кропиви дозволяє використовувати її в лікувальних цілях, зокрема:

для зміцнення волосся;
проти випадання волосся;
проти лупи і свербіння;
для росту волосся;
для оздоровлення шевелюри.Причому використовувати цю цілющу рослину можна в будь-який час року, так як і свіжі, і сухі листя кропиви однаково ефективні в догляді за волоссям.

Рекомендації щодо застосування:
Невелику кількість масла нагріти у долонях та нанести на шкіру голови. Поступово розподілити олію по всій довжині волосся. Обгорнути целофановою плівкою або шапочкою та залишити на волоссі на ніч або на декілька годин. Змити шампунем.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?