Все категории
Добавить товар

Мароканська преміум олійка для волосся

599 грн
Описание

La'dor Premium Morocco Argan Oil - олія для волосся, яка відмінно доповнить звичний догляд за шкірою. Вона забезпечить його повноцінне живлення, наповнить силою і поверне природний блиск. Засіб швидко відновлює волосся, робить його м'яким і ідеально гладким, наповнює вологою і поживними елементами, оберігає від згубного впливу різних чинників. Також олія допомагає в боротьбі з кінчиками, що сечуться, і надійно захищає пересушене феном ламке волосся. Олія не містить в своєму складі спиртів, штучних ароматизаторів і хімічних добавок, завдяки чому оздоровлення волосяного покриву відбувається природним шляхом.
Переваги олії для волосся La'dor Premium Morocco Argan Oil:

інтенсивно живить і зволожує;

допомагає зберегти гладкість і форму зачіски при високій вологості повітря;

відновлює структуру волосся;

робить волосся міцним, блискучим і шовковистим;

захищає від згубних ультрафіолетових променів;

зволожує шкіру голови, сприяє її регенерації, і допомагає позбутися від сухої лупи;

стимулює ріст волосся;

бореться з випадінням волосся (зміцнює волосяні цибулини);

повертає красу і здоров'я волосся.

Активні компоненти:

Марокканська арганова олія - надзвичайно багата органічними кислотами, токоферолом, вітаміном Е, поліфенолами, жирними кислотами і стерином. Всі ці речовини надають волоссю такі ефекти: відновлюють посічене волосся і зміцнюють волосяну структуру, роблять волосся м'яким, шовковистим і більш еластичним, завдяки чому вони легше розчісуються і укладаються. Створюють ефективний захист від зовнішніх агресивних чинників, на зразок ультрафіолету, вільних радикалів, різких температурних перепадів. Активізують вироблення природних кератину і колагену, завдяки чому волосся відновлює структурну цілісність, збільшує свій об'єм і починає швидше рости.

Олія жожоба - ефективно зволожує волосся і грає роль кондиціонера. Добре утримує природну вологу, і повертає локонам блиск і пружність.

Олія оливи європейської - натуральний антиоксидант дуже багатий жирами, кислотами і вітамінами, які прибирають посічені кінчики. Також зволожує і зупиняє випадіння волосся.

Диметикон - ефективний антистатик, який допомагає розплутати жорсткі і пересушені локони. Зволожує, пом'якшує пасма, і робить їх блискучими і гладкими на дотик.

Спосіб застосування: Розітріть в долонях кількість олії, оптимальну для довжини вашого волосся.  Нанесіть олію  на сухе волосся, і приділіть особливу увагу ушкодженим ділянкам волосяного покриву, посіченим кінчикам.
Об'єм: 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Продавец
valia5591
valia5591
Ровно
100% выполненных заказов
Была