Все категории
Добавить товар

Капсули для волосся ellips

15 грн
Описание

1. Ellips Hair Vitamin Hair Treatment With Jojoba Oil (рожеві) - це цілюща олія, що надає моментальний оздоровлювальний ефект. Кожна капсула містить цілющий олійний комплекс, багатий на мінерали і мікроелементи, які живлять і зволожують пасма по всій довжині. Арганова олія стимулює ріст волосся, робить його більш густим, сильним й еластичним. Волосся набуває життєвої енергії та сліпучого блиску, а пошкоджена структура поступово відновлюється. Вітамінні капсули незамінні після радикального перетворення локонів, їхньої хімічної завивки чи фарбування. Олія жожоба пом'якшує найжорсткіше волосся, робить його більш слухняним і податливим, воно набагато краще триматиметься в зачісці. Засіб створює невидимий захист проти негативного впливу факторів навколишнього середовища й ультрафіолетового випромінювання.

2. Вітаміни для волосся «Здоров'я волосся» з женьшенем і медом Ellips Hair Vitamin Hair Vitality With Ginseng & Honey Oil (оранжеві) допоможуть швидко, комфортно й ефективно надати вашим локонам приголомшливий вигляд.

Засіб створений на основі натуральних компонентів, багатих на вітаміни, корисні мікроелементи й антиоксиданти. Незважаючи на свою назву і густу консистенцію, засіб не робить пасма масними, не обтяжує їх. Волосся стає легким, слухняним, м'яким і блискучим. Вітамінний комплекс інтенсивно живить і доглядає за локонами, а зволожувальні компоненти запобігають їх сухості, ламкості і пошкодженню структури.
Арганова олія створює захисну вуаль від негативного впливу навколишнього середовища, зберігає гладкість пасом навіть за високої вологості навколишнього повітря. Олія женьшеню зміцнює волосся, перешкоджає його випаданню, надає приголомшливий блиск і здорове сяйво.

3. Вітаміни для волосся Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil (жовті) інтенсивно живлять і зволожують волосся, надаючи їм розкішний блиск та здоровий вигляд. Склад продукту збагачений алое віра, вітамінами A, C, E, Provitamin B5, які мають комплексну дію: запобігають сухості та ламкості, перерізу кінчиків; надають розкішне сяйво; роблять волосся більш м яким і шовковистим; полегшують розчісування; відновлюють та оздоровлюють; захищають від УФ-випромінювання. Незмивні натуральні вітаміни-масло універсальні для будь-якого типу волосся. Вони просто і рівномірно розподіляються по всій довжині волосся, швидко вбираються, не потребують змивання. Не обтяжують волосся, не залишають липкості та жирного блиску. 

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Спосіб застосування⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити і укласти волосся звичайним способом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
marina_way
marina_way
Украинка
83% выполненных заказов
Была