Все категории
Добавить товар

Lebel cool orange scalp conditioner m - очисник для сухої шкіри голови 130 гр

650 грн
Описание

Опис очищувача для сухої шкіри головиLebel Cool Orange Scalp Conditioner М.М.

Кондиціонер-очисник для сухої та чутливої шкіри голови Cool Orange Scalp Conditioner М від компанії Lebel глибоко очищує шкіру голови, забезпечує делікатний догляд, відновлює гідробаланс, усуває суху лупу та попереджає її появу надалі. Стимулює кровообіг у тканинах та процеси регенерації, зменшує свербіж, запалення, освіжає та дарує відчуття прохолоди.

У складі формули засобу міститься комплекс натуральних компонентів, мультифункціональної дії. Олія апельсина сприяє видаленню всіх видів забруднень, включаючи залишки укладальних засобів та надлишок шкірного сала. Екстракт бамбука має чудові зволожуючі властивості. Мало жожоба проявляє регенеруючий ефект, пом'якшує і робить волосся слухняним. При регулярному використанні продукту значно покращується якість волосся, проходить лупа та свербіж, активується зростання.
Спосіб застосування:
Нанести кондиціонер Cool Orange Scalp Conditioner М від компанії Lebel по проділах на шкіру голови та залиште для дії на 3-5 хвилин. Промасируйте та змийте проточною водою. Використовуйте 1-3 рази на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?