Все категории
Добавить товар

Сріблясто-білий ополіскувач c:ehko color cocktail, 300 мл

490 грн
Описание

Ополіскувач C: EHKO Color Cocktail Ecobleach White створений для того, щоб допомогти блондинкам зберегти природний, красивий, насичений, глибокий колір волосся без жодного натяку на небажану жовтизну, яка рано чи пізно може проявлятися на фарбованому волоссі, навіть якщо одразу після фарбування волосся має ідеальний колір. З його допомогою легко і просто освіжити й підкреслити блиск натурального світлого волосся, а також захистити фарбоване волосся від жовтизни, вицвітання і вимивання кольору.

Перед початком використання уважно ознайомтеся з інструкцією із застосування, і при правильному використанні засобу ви досягнете максимального результату за найкоротший термін. Ополіскувач C: EHKO Color Cocktail Ecobleach White легко впорається з жовтизною фарбованого волосся, а сивому волоссю подарує глибокий благородний колір.

Час застосування: універсальний
Тип волосся: всі типи, пофарбоване, світле, сиве
Вік: 18+ Стать: жіноча
Об’єм: 300ml
Країна-виробник: Німеччина

Спосіб застосування
для досягнення анти-жовтого ефекту додати в півлітра води 10мл ополіскувача, після чого обполоснути волосся отриманою масою. Використовувати засіб наступного разу можна лише через 2-3 процедури миття голови.

Склад
основа, доглядаючий комплекс, полімери, вітамінний комплекс, мікроелементи, ароматична композиція

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
Размер:
  • Onesize