Все категории
Добавить товар

Шампунь від лупи

129 грн
Описание

Густий, прозорий шампунь очищає шкіру голови і волосся, ефективно бореться з лупою, забезпечуючи швидкий і тривалий результат.

Комплекс активних компонентів природного походження усуває лупу, свербіння, запалення і подразнення. Нормалізує вироблення себума, позбавляє від лущення і зроговілих клітин. Заспокоює і зволожує шкіру, повертає їй відчуття комфорту.

Укріплює волосся, зменшує випадіння, робить волосся сильним, надає здорового блиску і об’єму.

Підходить для жінок і чоловіків. Може використовуватися при жирній і сухій лупі, хронічній рецидивуючій лупі, себорейному дерматиті шкіри голови.

Містить: Galaxy bandruff® **(**ундециленамідопропіл ПЕГ-2-димоніум ундесиленат), ефірну олію чайного дерева, саліцилову кислоту, екстракт ялівцю, екстракт ламінарії

Galaxy bandruff® - ефективний і безпечний актив проти лупи, який отримано з природної та відновлювальної сировини, повністю биорозкладаний. Компонент нового покоління, який дозволяє вирішити проблему лущення і свербіння шкіри голови швидко і комплексно.

Олія чайного дерева – має протигрибкову дію – знищйє грибок, що викликає лупу. Також має антибактеріальну, протизапальну, заспокійливу дію. Створює благотворні умови для зростання сильного, здорового волосся.

Саліцилова кислота – має кератолітичну і очищувальну дію (прибирає змертвіли клітини і лусочки), має протимікробну активність, регулює саловиділення, підсушує вогнища запалення.

Екстракт ялівцю – має бактерицидну дію, нормалізує себорегуляцію, очищає шкіру голови, прибирає лупу. Укріплює волосся, зменшує випадіння, робить волосся сильним, надає здорового блиску.

Екстракт ламінарії - завдяки унікальному мікроелементному складу активно стимулює ріст волосся, живить і зміцнює волосяні цибулини. Зволожує шкіру голови і волосся. Знімає подразнення.

250мл

❗У комплексі з маскою всього 219грн за два засоби

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
allakuzm
allakuzm
Супер-продавец
Клевань
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары