Все категории
Добавить товар

Израиль мінеральний шампунь для волосся 55dsl шампунь минеральный

380 грн
Описание

Мінеральний шампунь для волосся
Mon Platin DSM Mineral Theatment Shampoo
500 мл 350 грн

Дівчата нерідко помічають зміни у структурі та погіршення здоров'я свого волосся. Якщо ви вважаєте, що час наситити свої розкішні пасма черговою дозою вітамінів, придбайте засіб Mon Platin DSM Mineral Theatment Shampoo.

Цей чудовий засіб збагачений екстрактом ромашки, який має інтенсивніу протизапальну, антисептичну та заспокійливу дію. Шампунь здатний заспокоїти подразнену шкіру голови та відновити втрачену вологу у сухих пасмах. До складу продукту входить цінний екстракт барбадоського алое, який містить у собі вітаміни А, С, Е, D і В12. Завдяки такому багатому набору корисних складових шампунь швидко повертає шкірі голови та пасмам природний рівень зволоженості, а мінерали Мертвого моря у складі засобу захищають локони від негативного впливу зовнішніх факторів на тривалий час.

Подбайте про здоров'я волосся та шкіри голови за допомогою делікатного очищення від засобу Mon Platin DSM Mineral Theatment Shampoo. Комфорт і свіжість, які ви відчуєте після водних процедур, будуть просто незрівнянними.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары