Все категории
Добавить товар

Живильна маска для сухого волосся, з олією карітеhelen seward emulpon salon nourishing mask

2150 грн
Описание

Після застосування унікальної маски італійського бренда Helen Seward ваше сухе волосся зміниться, набуде життєвої сили, енергії та приголомшливого блиску. Інноваційна формула засобу розроблена спеціально для сухого, ламкого, тьмяного і пошкодженого волосся. Цей косметичний продукт містить в складі масло каріте, яке забезпечує ефективний пом'якшувальний, живильний, зволожувальний і відновлювальний вплив на локони.

Косметичний живильний шампунь з олією каріте

Косметичний живильний шампунь з маслом каріте італійського бренда Helen Seward ідеально підійде для сухого, тьмяного, неживого волосся. Засіб допомагає відновити його здоровий вигляд, надати локонам шовковистості, пружності та еластичності. Шампунь, в складі якого міститься цінне масло каріте, делікатно очищає волосся, усуваючи сухість, неслухняність і статичну електрику. Засіб не ускладнює розчісування, позбавляючи від дискомфорту під час розплутування вологих пасом.

Живильний кондиціонер з олією каріте для сухого волосся

Сухе волосся часто стає перешкодою для надання зачісці доглянутого, акуратного вигляду. Як усунути ламкість, посічення і тьмяність локонів, не вдаючись до кардинальних заходів? Живильний кондиціонер з маслом каріте для сухого волосся італійського бренда Helen Seward – ідеальний вибір! Цей засіб здатний усунути ознаки сухості пасом, зняти статичну електрику, полегшити їх розчісування і зробити локони більш слухняними.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Объем:
1 л

Похожие товары