Все категории
Добавить товар

Vichy dercos шампунь від лупи для сухого волосся

310 грн
Описание

200 ml
Шампунь, який швидко і ефективно позбавляє сухе волосся від лупи. Активні компоненти впливають безпосередньо на структуру локонів, повертаючи колишню пишність, сяйво і силу. Має досить густу кремову консистенцію, вирізняється жовто-оранжевим кольором і дуже приємним фруктовим ароматом.

Основою косметичної формули є селен DS, який являє собою поєднання когезилу із дисульфідом селену - сильною речовиною, відповідальною за боротьбу з лупою. Когезил - це керамід, завдяки якому відновлюється структура міжклітинної цементу, а дисульфід селену володіє кератолітичними та протигрибковими властивостями. В результаті корнеоцити скріплюються і не дозволяють зроговілим чешуйкам сипатися на плечі.

У складі також присутня лимонна кислота, яка допомагає шампуню відновлювати і зміцнювати локони, забезпечувати красу і здоров'я. Позбавляє від жирності, надає прекрасний очисний ефект.

Спосіб застосування
нанести трохи шампуню на вологе волосся, потім спінити, злегка помасажувати, залишити на одну хвилину для більш глибокого впливу, після змити водою. Застосовувати 2 - 3 рази на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный

Похожие товары