Все категории
Добавить товар

Очищуючий безсульфатний шампунь moremo «scalp shampoo clear and cool», 500мл

999 грн
Описание

✓ Для жирного волосся
✓ Для нормального волосся
✓ Для волосся, що швидко забруднюється
✓ Для глибокого очищення шкіри голови та волосся
✓ Для шкіри голови з лупою
✓ Для шкіри голови з проблемною себорегуляцією
Scalp Shampoo Clear and Cool безпечно та дбайливо очисти шкіру голови від лупи, себорейних лусочок, лущень, надлишків себуму, засобів для укладки, забезпечить зволоження шкіри голови, охолодить та заспокоїть її. При регулярному застосуванні відрегулює надмірне виділення себуму. Очистить волосся від стайлінгових засобів, зовнішніх полютантів, завдяки чому подальший догляд за волоссям буде більш ефективним.
Натуральна саліцилова кислота та фітонцидний комплекс м'яко очистять шкіру голови, нададуть протизапальний ефект, протигрибковий, видалять надлишок рогового шару та очистять гирла сальних залоз, оздоровлюючи таким чином мікробіом шкіри голови та запобігаючи надмірному випаданню волосся. А освіжаючий аромат ментолу, хвої зробить процедуру догляду особливо приємною.
Переваги
✓Безсульфатний
✓ Не містить силіконів
✓ Органічний склад
✓ Економічний
✓Зручний дозатор
✓ Рясна піна
✓ Аромат свіжий, бадьорий
✓ Пілінг без травматизації шкірного покриву

Ключові інгредієнти:
• Натуральна саліцилова кислота м'яко очистить шкіру голови.
• Ментол, екстракти листя розмарину, кипарису, евкаліпта, кедра, гаультерії, камфора, м'ятна олія - мають протизапальну, антисептичну, протигрибкову, бактерицидну та дезінфікуючу властивості, стимулюють кровообіг і тонізують, знижують активність сальних залоз та сприяють зменшенню запалень.
• Алантоїн пом'якшує і інтенсивно зволожує шкіру голови, нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальні та протимікробні властивості, сприяє відлущуванню відмерлих клітин, заспокоює роздратовану шкіру.
• Гідролізовані кератин, шовк, протеїни пшениці, кукурудзи та сої позитивно впливають на структуру волосся.
Спосіб застосування: достатньо намочіть волосся теплою водою, змішайте в долоні невелику кількість шампуню з водою, нанесіть на шкіру голови та волосся та легко помасажуйте шкіру голови. Залиште шампунь ненадовго, а потім ретельно змийте. За необхідності повторіть.
Порада. Використовуйте шампунь щоразу при миття голови до досягнення необхідного ефекту, надалі - при необхідності. Якщо у Вас сухе пошкоджене волосся – використовуйте один раз на тиждень як пілінг для шкіри голови з подальшим застосуванням більшої ніж зазвичай кількості засобів для догляду за волоссям. Для глибшого очищення залиште шампунь на три хвилини на шкірі голови, потім змийте.
рН 6 - 7

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары