Все категории
Добавить товар

Тайський шампунь legano з оливковою олією, 220 мл

455 грн
Описание

Тайський шампунь Legano з оливковою олією та великою кількістю натуральних екстрактів!

Підходить для слабкого та сухого волосся. Шампунь відновлює та зміцнює волосся. Завдяки маслу оливи у складі ваше волосся придбає здоровий блиск і енергію, усунеться їх ламкість і переріз, зупиниться випадання, коріння волосяного покриву стане міцнішим.

Оливкова олія - ​​чудодійні властивості якої були відомі протягом століть, вітамін Е у вигляді а-токоферолу, вітаміни А, Е, D і К, поліфеноли (антиоксиданти), а також такі мінерали, як кальцій, фосфор, калій, сірка, магній, залізо, мідь. У засобі, у складі якого зведені воєдино останні наукові розробки та дари природи, застосовується натуральна сировина, яка дбайливо та глибоко очищає волосся та шкіру голови. А спеціальні комбінації рослинних олій у складі засобу та оливкова олія сприяють підтримці водножирового балансу шкіри голови, захищають шкіру від несприятливого впливу вільних радикалів, живлять шкіру мінералами та зміцнюють структуру волосся.

Додаткові екстракти:

Синій чай Butterfly Pea - зміцнює волосся;
Кокосова олія - ​​зволожує волосся;
Олія соняшника - термозахист для волосся;
Авокадо-запобігає ламкості волосся;
Женьшень – стимулює ріст волосся.

Склад:
Sodium Laurtl, Ether Sulfater Sodium Chloride, Olive, Coconut Extract, Butterfly Pea Extract, Sunfiower Extract, Honey Extract, Ginseng Extract, Avocado Extract, Water Fragrance

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары