Все категории
Добавить товар

Шампунь для волосся зволоження та колір гранат та олія камелії"

48 грн с 22 Май - добавляйте в избранное

59 грн
Описание

Шампунь для волосся "Зволоження та колір. Гранат та олія камелії", 250 мл
Дата виготовлення: 07/2020 . Термін придатності – 3 роки.

Власницям фарбованого волосся відмінно підійде шампунь «Зволоження та колір. Гранат та олія камелії» від бренду Avon. Серія Naturals Hair Care збагачена природними компонентами, які благотворно впливають на загальний стан локонів.
Шампунь дбайливо видаляє надлишки себуму та забруднення зі шкіри голови та пасм, забезпечує захист кольору та активно зволожує волосся. Екстракт граната захищає від впливу негативних факторів навколишнього середовища, чинить антиоксидантну дію, регулює рівень вологи у волоссі, посилює підшкірну мікроциркуляцію та уповільнює процеси старіння фолікулів.
Олія камелії багата на вітаміни і жирні кислоти, вона живить пасма від коренів до кінчиків, усуває ламкість, перетин і лущення шкіри голови, бореться з лупою, відновлює структуру волосся. При регулярному застосуванні цього шампуню, локони стають еластичними, слухняними, м'якими і шовковистими, набувають життєвої сили і здорового блиску.

Спосіб застосування: нанести шампунь на вологе волосся, масажними рухами збити в піну, змити водою. Підходить для щоденного використання.
.......................................
Повернення та обміну немає!
.......................................
SALE!
При покупці 2-х речей - знижка 10%
При покупці 3-х і більше речей - знижка 15%
*** Якщо Ви робите замовлення через кнопку "Купити" знижку зробити не зможу, оскільки в цьому випадку сайт знімає з мене відсоток за продаж із повної вартості речі, вказаної у замовленні. Для отримання знижки робите замовлення за допомогою кнопки "Задати питання"!
.........................................
Доставка:
Відправка після 100% передоплати на картку. Доставка: Нова Пошта, Укрпошта (оплата при отриманні) . На вихідних відправок немає.
ПОВЕРНЕННЯ ТА ОБМІНУ НЕМАЄ!
У кожному оголошенні є детальний опис та заміри речі. Як сяде на Вас річ, я передбачити не можу, тому робіть замовлення обдумано, звіряйте свої параметри із зазначеними вимірами. Я із задоволенням відповім на всі запитання, що цікавлять, і надам додаткові виміри та фото ДО оплати та відправки товару.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
250 мл
Продавец
anisa
anisa
Супер-продавец
89% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?