Все категории
Добавить товар

Сухий шампунь для волосся з біотином і колагеном bebak, 200 мл

246 грн
Описание

Опис товару

Сухий шампунь BEBAK допоможе створити об'єм на жирному волоссі та надати йому
живого вигляду без миття голови. Активна формула, збагачена біотином і
колагеном, забезпечить інтенсивний дбайливий догляд за вашим волоссям. Шампунь
ретельно очищає волосся, прибирає жирний блиск, не обтяжує прядки. З цим
ефективним засобом ви швидко повернете зачісці доглянутий вигляд та подовжите
її чистоту та свіжість. Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Характеристики

- Бренд: BEBAK
- Вага: 200 мл
- Країна виробництва: ТУРЕЧЧИНА
- Застосування: Для зовнішнього використання. Перед застосуванням ретельно збовтати флакон. Наносити засіб на відстані 30 см від коренів волосся. Розподілити шампунь, акуратно масажуючи шкіру голови та корені волосся кінчиками пальців або гребінця. Розчесати волосся та надати зачісці потрібну форму.
- Застереження: Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці подалі від джерел вогню. Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих матеріалів або розпечених предметів. Не палити. Уникати впливу прямих сонячних променів і нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Навмисно не вдихати розпилений засіб. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
- Склад: бутан, ізобутан, пропан, денатурований спирт, рисова мука, тапіоковий крохмаль, вода, поліметілсілсесквіоксан, віддушка, ізопропілміристат, кремнезем, екстракт кінського каштана, біотин, пантотенат кальцію, гідролізований колаген, інозитол, лінолева кислота, ПЕГ-35 касторова олія, феноксиетанол, полісорбат 20, ретинілпальмітат, токоферол, цетримонію хлорид, лімонен.
- Стать: Жінкам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары