Все категории
Добавить товар

Lador acv vinegar shampoo шампунь для глубокого очищения с яблочным уксусом пробник

22 грн
Описание

Lador ACV Vinegar Shampoo Шампунь для глибокого очищення з яблучним оцтом має pH, ідентичний з рН нашого волосся. Допомагає глибоко очистити шкіру голови і позбутися неприємного запаху. До складу входять 16 видів рослинних екстрактів, які живлять волосся і надають блиск.

Шампунь має глибокоочисні властивості: оцет і яблучний екстракт у складі глибоко очищають шкіру голови, легкий яблучний аромат надає відчуття свіжості.

Multi-RX Pro у складі забезпечує блиск і м´якість волосся за допомогою 16 видів рослинних екстрактів, включно з екстрактом маточного молочка та екстрактом плодів авокадо.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ

Екстракт авокадо - глибоко живить і пом´якшує волосся, відновлює пошкоджену структуру, полегшує розчісування. Проникаючи у волосся, авокадо активізує синтез колагену й еластину, завдяки чому воно знову набуває пружності та еластичності.

Екстракт маточного молочка - підсилює стійкість до стресів, запобігає розшаруванню волосся. Зміцнює захисний бар´єр, усуває ламкість і тьмяність, наповнює волосся життєвою силою, зволожує і зміцнює сухе, ламке, зневоднене волосся.

Яблучний оцет - глибоко очищає шкіру голови, бореться з лупою і освіжає. Сприяє поліпшенню кровообігу і прискорює ріст волосся, надає йому сяйва.

ЗАСТОСУВАННЯ
Нанести шампунь на вологе волосся і шкіру голови, помасажувати і ретельно змити.

Пробник 10мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • 10мл
Объем:
10 мл