Все категории
Добавить товар

Шампунь для ефекту блискучих слухняних волосся je l ' aime relax 360 мл., японія

900 грн
Описание

Je L 'aime Relax - це серія шамупней в лінійці Je L' aime, яка на 90% складається з натуральних ботанічних компонентів та їх похідних.
У 2019 році відбулося оновлення лінійки, до складу була додана фульвова кислота.

Шампунь Soft & Moist, як і вся лінійка, не містить силіконів, і призначений для втомлених пересушеного волосся, які не хочуть тримати форму.
Soft — це легкі в укладанні, тому що часто втомлені волосся ніяк не хочуть тримати форму, а Moist — це те зволоження яке дає волоссю здоровий блиск.
Таким чином основний ефект після використання цього шампуню це легка укладка і здоровий блиск.

Одна з проблем сухого волосся - це пошкодження кутикули, через які відбувається підвищене випаровування води.
В результаті стрижень волоса (кортекс) починає втрачати вологу, стає ламким, на ньому накопичується статична електрика.
Все це веде до того, що волосся, які зволожені нерівномірно втрачають свої естетичні властивості: вони плутаються, ламаються, тьмяніє, погано укладаються і починають пушіться в різні сторони.

Шампунь ущільнює волосся, в результаті чого лусочки кутикули щільно прилягають один до одного, рівномірно утримуючи вологу від коренів до кінчиків волосся розпрямляються виглядають більш щільними, гладким і блискучим.

Фульвова кислота являє собою частину гумусу, основного органічного речовини грунту, яка відіграє ключову біологічну роль, переносячи мікроелементи та інші корисні речовини з грунту в рослини.

В її складі 74 органічних мінералу, 18 амінокислот і 10 вітамінів, всі вони розщеплені на найдрібніші складові до розмірів іона і тому дуже легко засвоюються.

Як наслідок, у складі засобів по догляду за волоссям фульвова кислота є потужним джерелом антиоскидантов і запускає детокс шкіри голови, суттєво її оздоровленні і покращує ріст волосся.
При її додаванні відсоток всмоктування біоактивних добавок на клітинному рівні підвищується до 98%, в той час як нормою вважається рівень 40-50%.

Склад: Вода , коко глутамат TEA, олефін (C14-16) сульфонат, кокамідопропілбетаїн, PPG-2 кокамид, екстракт кореня алтея, екстракт листя м'яти перцевої, чебрець звичайний екстракт цвеков / листя / стебла, екстракт календули лікарської, екстракт лаванди, гідролізований соєвий білок, екстракт гумусу, BG, EDTA-2Na, изостеарат PEG-50, гідрогенізована рицинова олія PEG-50, лимонна кислота, гліцерин, кокоамфоацетат Na, диглюкозилгаллат, полікватерніум-10, полікватерніум-7, хлорид натрію, феноксіетанол, метилпарабен, бензоат натрію, ароматизатор.

Японські миючі засоби для волосся — і силіконові, і без силікону — відрізняються дуже високою якістю, так як законодавством регулюються високі стандарти, а розвинена хімічна промисловість дозволяє створювати безпечні, ефективні формули.

Силіконові масла в складі шампунів підвищують блиск, полегшують розчісування і укладання, утворюють захисну плівку на волоссі.
Тим не менш, в останні роки з'явилася тенденція «повернення до натуральності», і утворилася ціла ніша шампунів, у складі яких замість силіконів натуральна миюча основа з рослинних екстрактів.
Це не органічні засоби, а просто засоби для волосся з полегшеним складом.
Після таких шампунів волосся неважкі, вони легкі, завдяки чому не втрачають об'єм і при цьому підкреслюється їх природна форма.

Об'єм: 360 мл
Країна виробник: Японія

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Другой

Похожие товары