Все категории
Добавить товар

Шампунь для посилення холодних відтінків блонду medavita 250 мл

845 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь

ICE BLONDE ENHANCING SHAMPOO (зміцнювальний шампунь для посилення холодних відтінків блонду) від MEDAVITA — унікальний спосіб не просто доглядати за вподобаним холодним тоном, а посилити його й підтримувати новий вигляд.

Усі блондинки знають, як складно домогтися «ідеального» холодного блонду і як швидко він втрачає привабливість. Із засобами для догляду MEDAVITA ця проблема залишилася в минулому. Продукт ніжно очищає волосся від забруднень і повсякденного окислення. Водночас посилюються відтінки попелястого, перлового, арктичного блонду. За регулярного застосування ви будете виглядати бездоганно!

Чудового ефекту можна домогтися, завдяки унікальному компонуванні інгредієнтів. Гідролізований колаген розрівнює структуру волосся, робить його гладким і ніжним, податливим для розчісування. Шампунь підкреслює багатство блонду та допомагає волоссю в будь-якій зачісці виглядати неймовірно. Підвищується еластичність та сила волосся.

За допомогою ICE BLONDE ENHANCING SHAMPOO можна насолоджуватися холодним блондом довгий час без особливих зусиль. Вибирайте грамотний професійний догляд від компанії MEDAVITA, що підкреслює вашу природну привабливість.

Розведіть шампунь водою, нанесіть на шкіру голови й помасажуйте. Сполосніть. За необхідності повторіть. Ретельно змийте. Далі нанесіть маску Ice blonde.

Примітка: Наносити у відповідних рукавичках.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары