Все категории
Добавить товар

Набір для глибокого зволоження волосся tempting hydration trio

3895 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска
Кілька примірників у наявності

Об'єм : 300+300+300 мл

Набір для глибокого зволоження волосся Tempting Hydration Trio - це інноваційне рішення для краси волосся! Ми зібрали значний арсенал вишуканих інгредієнтів, кожен з яких покликаний підкреслити ваше волосся пишнотою глибокого зволоження.

1.Шампунь Tempting Hydration Shampoo :

надзволожуючий шампунь для щоденного відновлення. Ваше волосся відчує потужне зволоження, високу поживну цінність, м'якість, об'єм і щільність. Ідеально підходить для щоденного використання.

2.Кондиціонер Tempting Hydration Conditioner :

цей кондиціонер – джерело максимального зволоження, що забезпечує волоссю незрівнянну м'якість та блиск. Насолоджуйтеся потужною живильною дією, інтенсивним зволоженням та максимальною м'якістю. Ваше волосся стане візитною карткою здоров'я і краси!

3.Маска Tempting Fabulous Leave-in Mask :

незмивна маска з 11 дивовижними властивостями, які перетворять ваше волосся. Отримайте контроль над пухнастістю, відновіть сухе та пошкоджене волосся, легко розчісуватися та використовуйте праску. Насолоджуйтесь щільністю, об'ємом, шовковистістю, м'якістю та блиском. Термозахист, запобігання розшаровуванню кінчиків та захист фарбованого волосся – все в одній дивовижній масці. Ваше волосся залишиться доглянутим і зволоженим на довгий час!
Придбайте магію глибокого зволоження з Tempting Hydration Trio - для тих, хто цінує пишність і турботу про своє волосся!

Об'єм : 300+300+300 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
o27s15k23
o27s15k23
Супер-продавец
Марганец
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары