Все категории
Добавить товар

Маска з біотином на розлив celine 500 ml

1485 грн
Описание

Производитель: Другой производитель
Тип средства: Маска
Несколько экземпляров в наличии

Маска з біотином на розлив Celine 500 ml

Зміцнююча маска для волосся з біотином CELINE professional НА РОЗЛИВ

Розлив відбувається з оригінальної маски заводського пакування ( великий об’єм 2 кг) яка вказана на фото в обʼяві ,в одноразову тару .

Високоефективний продукт має спеціальну лікувальну формулу, для зміцнення волосся, засновану на біотині, який є справжнім «вітаміном краси» і має приголомшливу дію на зовнішній вигляд волосся. Завдяки активній речовині, що діє, маска глибоко забезпечує волосся по всій довжині і шкіру голови корисними мікроелементами, відмінно пом'якшує і дарує еластичність, благотворно впливає на структуру кожної волосся, сприяє росту і здоровому блиску.

Вітамін Н (біотин), що містить у складі сірку, насичує клітини поживними речовинами, зміцнює цибулини, забезпечує волоссю щільність, густоту, створюючи невидиму плівку на кожній волосинці та гарантуючи захист від пошкоджень. Після першого застосування маска помітно поліпшить зовнішній вигляд волосся і допоможе підтримувати його в бездоганному стані!

Спосіб застосування:
засіб потрібно наносити на вимите злегка вологе волосся. Час нанесення не повинен перевищувати 5 хвилин. Після закінчення належного часу засіб слід ретельно змити проточною водою. Для посилення ефекту рекомендується утеплити голову.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары