Все категории
Добавить товар

Маска для волосся hair compliment naturalis з перцем, 500 мл

425 грн
Описание

Виробник: Compliment
Тип засобу: Маска
Кілька примірників у наявності

Зроблено в Україні!
Інтенсивна зміцнююча маска з перцем пробуджує волосяні цибулини, зміцнює волосся і запобігає їхньому випадінню. Це відбувається завдяки капсаїцину — речовині, якою багатий пекучий перець, що володіє інтенсивною розігріваючою дією.

Комплексний вплив цих компонентів зігріває верхній шар шкіри, викликає посилений приплив крові до волосяних фолікулів, активізує поділ клітин, прискорюючи ріст волосся і їх густоту.

Маска насичує волосся поживними речовинами, запобігаючи їх випадінню, огортає стрижень волосини, створюючи захисний бар'єр, що перешкоджає висушуванню і пошкодженню волосся, ламкості і вимивання кольору.

Не містить парабенів.

Застосування: нанесіть маску на чисте вологе волосся, тільки на корені. М'яко помасажуйте подушечками пальців — це допоможе стимулювати кровообіг. Для посилення ефекту мажна надіти поліетиленову шапочку і обернути голову рушником. Залиште маску на 15-20 хвилин, потім змийте теплою водою без використання шампуню. Застосовувати 2-3 рази на тиждень протягом 1-2 місяців.

При необхідності курс можна повторити після тритижневої перерви.

Допустимими є легке почервоніння, відчуття тепла, поколювання та печіння.

Увага! Не використовувати маску на пошкоджену шкіру, уникаючи попадання в очі і на слизові оболонки. При попаданні в очі промити великою кількістю холодної води. Рекомендується перед використанням провести тест, завдавши маску на шкіру за вухом або на згин ліктя.

Склад: Acorus Calamus Rhizome Water, Cetyl/Stearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Hydrolized Keratin, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Capsicum Frutescens Extract-CO2, D-Panthenol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Polyquaternium-7, Yocopherol, Fragrance, Lactic Acid.

Об'єм: 500 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 500мл
Пол:
Для женщин

Похожие товары