Все категории
Добавить товар

Сироватка для пошкодженого волосся "протеїнове відновлення"

419 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб
Кілька примірників у наявності

Особлива формула сироватки OLITONE з пшеничним протеїном розроблена спеціально для зміцнення та регулярного догляду за тонким, тьмяним і пошкодженим волоссям. Продукт надає волоссю об'єму за рахунок ущільнення волосин. Олія насіння льону у складі б’юті-засобу пом'якшує й живить кінчики, допомагає зробити волосся гладеньким та слухняним і навіть чинить легку ламінувальну дію. Насичена вітаміном Е олія зародків пшениці глибоко проникає в кожен локон і відмінно живить його зсередини, захищаючи від посіченості й ламкості. Крім того, сироватка працює як термозахист, ефективно оберігаючи ваші локони від руйнівної дії високих температур і зменшуючи негативний вплив від користування щипцями, випрямлячами та іншими приладами для укладання волосся. Легка консистенція засобу одразу проникає в структуру волосини, повністю заповнює її концентрованими активними компонентами, при цьому абсолютно не жирнить. Сироватка OLITONE - це універсальний продукт, покликаний в короткі терміни оздоровити волосся та надати йому привабливого вигляду. Підходить для щоденного використання. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики:
Бренд: OLITONE
Виробник: OLITONE
Вага: 100 мл
Країна виробництва: Туреччина

Застосування:
Для зовнішнього використання вичавити невелику кількість сироватки в долоні, ніжно розтерти та рівномірно нанести на чисте й підсушене волосся по всій довжині. Не потребує змивання або сушіння.

Застереження:
Зберігати в сухому прохолодному місці подалі від прямих сонячних променів і джерел тепла. Тримати подалі від дітей. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад:
Диметикон, циклопентасилоксан, віддушка, токоферол, олія насіння льону, олія зародків пшениці, ліналоол, цитронелол, гідроксицитронелаль, кумарин, CI 15985.

Стать: для жінок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
lesya378
lesya378
Супер-продавец
Тернополь
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары