Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Orising орайзінг орайзинг peeling energetica d лосьйон пілінг

2000 грн
Описание

Тип засобу: Інший засіб

Лосьон Орайзінг Склад Д для волосся – Італійський виробник дійсно розробив продукт , котрий є дуже ефективним і тому його часто використовують трихологи по всьому світу .

Орайсінг пілінг – лосьон, який працює як скраб для шкіри голови на декілька рівнях, для досягнення найліпших результатів. Спочатку він видаляє омертвілі клітини шкіри ,а потім сприяє очищенню шкіри голови від надлишків шкірного сала та інших забруднень, які можуть викликати свербіж та неприємне відчуття на шкірі.

До складу цього продукту входять натуральні інгредієнти, такі як протеїни та ферменти, які допомагають очищати шкіру голови та зберігати її зволоженою. Крім того, він не містить шкідливих інгредієнтів, таких як парабени або сульфати, що робить його безпечним для всіх типів шкіри. Він ґрунтується на натуральних компонентах. Застосовується для будь-якої шкіри голови, особливо для шкіри зі схильністю до себореї, лупи, гіпергідрозу та підвищеного випадання волосся, а також для очищення шкіри голови при використанні різних косметичних засобів, здатних закупорювати волосяні фолікули.
Молочна кислота, що міститься в ньому, має відлущувальні властивості. Склад Д Орайсінг містить сечовину, алантоїн, олію шавлії, рицинова, реп'яхову, ялівцеву та м'ятну олію.

Ефект від використання цього пілінгу – очищення, харчування та регенерація шкіри голови. В результаті волосся стає більш блискучим, гладким і легко піддається укладанню. ******* скраб для шкіри голови простий у застосуванні і може застосовуватися в домашніх умовах, дозволяючи комфортно та ефективно доглядати за волоссям та шкірою голови.

Загалом пілінг використовуються для розчинення кератину омертвілого епідермісу, що блокує ріст волосся. Особливо допомогає при себореї, гіпергідрозі шкіри голови, лупі та звичайному облисінні.

Трихологи радять рідкий ензимний пілінг із додаванням молочної або саліцилової кислоти. Тому що гранульовані та зернові пілінги натиратимуть шкіру голови, можуть призвести до ламкості волосся і зерна, що лущиться, можуть зупинятися в неактивних волосяних фолікулах і закупорювати їх. Ще одна помилка полягає у використанні домашні скраби на основі кави, солі чи інших видів харчових продуктів з додаванням олії. Ці типи скрабів є ідеальним джерелом для розвитку бактерій, а також можуть зупинятися у волосяних фолікулах, як і гранульовані та зернові.

Чудовий засіб для догляду за волоссям . Його застосування є першою та дуже значущою фазою лікувально-профілактичного процесу. По відгукам клієнтів , той хто використовує його отрумає значно більшу і швидку дію інших препаратів.

Орайзінг Склад Д пілінг для шкіри голови треба використовувати до миття, на брудну шкіру голови, наносити по проділах і втирати. Почекати 10-15 хвилин. Після змити шампунем. Інші процедури, якщо необхідно.

Нові , в наявності !

Також є інша продукція цього виробника !

Якщо є питання то пишить сюди, або вайбер, телеграм +**********

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары