Все категории
Добавить товар

Набір проти випадіння волосся 4в1 top beauty

634 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь

Набір проти випадіння волосся 4в1від Top Beauty 🔥

✅Набір від Top Beauty допоможе вам здобути перемогу в боротьбі з проблемою випадання волосся.  Усі засоби з набору мають натуральний склад!  При регулярному застосуванні ваше волосся буде більш густим, гладким і сяючим!

🔥До набору входить:

💗Скраб-пілінг для шкіри голови Hair Scrub Top Beauty 😍

💖Натуральний скраб-пілінг для шкіри голови.  Щоб ніщо не заважало росту волосся, необхідно періодично глибоко очищати шкіру голови.  Звичайні шампуні з поставленим завданням упоратися не в змозі, рекомендується вдатися до застосування пілінгів, створених спеціально для епідермісу голови.
👍Засіб, за допомогою якого ви забудете про проблему надмірної втрати волосся, випадіння, а також попередьте виникнення лупи та ознак себореї.

🔸покращує кровообіг та харчування волосяних цибулин;

🔸запобігає виникненню лупи та свербіжу;

🔸пробуджує сплячі цибулини та стимулює ріст волосся.

✅Властивості:

1️⃣У складі подрібнені кісточки абрикосу, які сприяють покращенню мікроциркуляції крові та регенерації шкірного покриву голови.  Як результат — чистий епідерміс, відновлений ріст волосся і припинено його втрату.

2️⃣Кератин утримує вологу, глибоко проникає в структуру кожного волосся і наповнює його.

3️⃣Сприяє появі обсягу.

4️⃣Ментолова олія у складі приємно охолоджує шкіру, запобігає виникненню лупи та свербіжу, зміцнює та розгладжує волосся, надає їм неймовірного блиску та об'єму.  Після використання скрабу волосся виглядає ідеально доглянутим і здоровим, а шкіра голови - неймовірно чистою.

🤗Спосіб застосування: нанести скраб на вологе волосся, помасажувати шкіру голови.  Ретельно змити великою кількістю теплої води.
🫧Об'єм — 200 мл

💗Шампунь на основі м’яких ПАВ Обачно й ефективно очищає волосся. При контакті з водою він утворює густу піну, яка легко наноситься рівномірно і легко змивається.
🫧 Об'єм — 250мл

💗Маска проти випадіння волосся Top Beeuty - ефективно бореться з випадінням волосся і дбайливо доглядає за довжиною. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють його ріст і перешкоджають випадінню.
🫧 Об'єм — 300мл

💗Незмиваюча сироватка покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Це активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини. Безліч біологічно активних речовин в корені рослини живить волосяні цибулини. 
🤗Застосування: наносити сироватку на коріння волосся та розтерти пальцями.  Використовувати 2-3 рази на тиждень, не змивати.
🫧Об'єм — 100 мл

💰Ціна набору 4в1 (скраб, шампунь, маска, сироватка) — 634 грн.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары