Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Vitalizing garlic серія для догляду за волоссям

567 грн
Описание

Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

1) Шампунь.Dr. C. Tuna Farmasi Vitalizing Garlic оживляють-реанімує шампунь містить часник і капіксіл, які є чудовим засобом для ламких і рідкого волосся. Реанімує пошкоджені волосся і живить їх, огортаючи кожну волосинку. При регулярному використанні зміцнює рідкого волосся, запобігає появі лупи і надає їм блиск і здоровий вигляд.

Ціна 149 грн.-500мл
109грн-225мл

2)Маска.Екстракт часнику - це той компонент, який часто використовують при створенні ефективних косметичних засобів. Нічого дивного в цьому немає, адже часник багатий на корисні активні речовини. Саме тому маска від бренду Farmasi дозволить швидко провести відновлює терапію ослаблених і пошкоджених волосся.

Активні компоненти маски відновлюють структуру стрижнів волосся, зміцнюють волосяні фолікули і стимулюють ріст здорового волосся. Маска надає позитивну дію на шкіру голови, оскільки стимулює регенерацію клітин, нормалізує кровообіг. Також засіб контролює вироблення шкірного сала, проводить профілактику появи лупи. Стан волосся значно покращиться завдяки використанню такої маски.

Ціна 129 грн.

3)Концентрат для волосся.
Олія часнику містить у собі велику кількість корисних речовин та мікроелементів, необхідних для відновлення та реконструкції волосся. Саме часник є джерелом сірки, а це головний компонент котрий приймає активну дію у виробництві кератину.
Концентрат часникової олії забезпечує ідеальний догляд за слабким і ламким волоссям. Він також збагачений мигдальною, соняшниковою олією, мінералами і вітаміном Е. Концентрат стимулює регенерацію волосяних фолікулів, тим саме сприяє ускоренню росту здорового, сильного волосся.

Ціна 309 грн.

Ціна комплексу 567 грн.
Можна придбати по окремності

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары