Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Шампунь з фітокомплексом та екстрактом ялівцю, 300 мл

179 грн
Описание

Тип засобу: Шампунь

Кілька примірників у наявності

Проти лупи.
Шампунь з запатентованим активним фітокомплексом AHL із 24 натуральних рослинних екстрактів глибоко очищує волосся, запобігає випадінню, а також лікує та відновлює волосся, пошкоджене умовами зовнішнього середовища.
Завдяки спеціально розробленому міксу сполук карликової пальми, донг кваю, жалючої кропиви, зеленого чаю та екстракту насіння гарбуза ефективно бореться з випадінням волосся, усуваючи причину проблеми. Ромашка, хна, розмарин та протеїни пшениці сприяють покращенню структури волосся, дарують йому сяйво та здоровий блиск. Екстракт часнику інтенсивно зміцнює волосяну цибулину.
Комбінація пантенолу та екстрактів рослин відновлює природний водний баланс, надає волоссю об’єму та сяйва. Завдяки pH 5.5 піклується про шкіру голови, знімаючи подразнення.
Застосування
Спосіб застосування: Масажними рухами нанести на вологе волосся, після чого змити. Для досягнення кращого результату залишити мінімум на 5 хвилин. Рекомендується регулярне використання для зменшення або припинення випадіння волосся.
Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати при кімнатній температурі в недоступному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
kosme...
kosmetikaunice56678
0% выполненных заказов
Была