Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Кондиціонер для волосся redken diamond oil conditioner 250ml

450 грн
Описание

Виробник: Redken
Тип засобу: Кондиціонер

Кондиціонер для волосся – це невід'ємна частина догляду за волоссям. А відновлюючий кондиціонер Redken Diamond Oil - це справжній "must have" для ламких і схильних до січення локонів. Він добре зміцнить структуру волосся, знизивши можливість її пошкодження. Наповнивши локони необхідною для них вологою, зробить їх слухнянішими, еластичнішими і блискучими.

Домогтися здорового і красивого зовнішнього вигляду волосся з кондиціонером Редкен легко, так як він містить:

Комплекс Shine Strong – створений на основі олій коріандру, камеліни та абрикосових кісточок, які забезпечують локонам захист від пошкоджень, належне харчування та розкішний блиск.
Унікальну систему Interlock Protein Network, яка забезпечує доставку активних компонентів кондиціонера в серце волосся, зміцнюючи його, таким чином, зсередини і перешкоджаючи його подальшій ламкості.
Амінокислоти - аригін і туарин, які зміцнює міжмолекулярні зв'язки всередині волосся, роблячи волосся міцнішим і сильнішим.
Протеїни пшениці, які проникають у структуру волоска, забезпечують рівень максимального захисту від можливих пошкоджень.
Кондиціонер Redken Diamond Oil чудово підійде для пофарбованих локонів, він не вимиває штучний пігмент, як більшість інших засобів, що відновлюють.

Спосіб застосування: вимивши волосся шампунем, нанесіть по всій довжині кондиціонер. Залишіть на кілька хвилин, після чого добре промийте волосся водою.

Об'єм: 250 мл.

Зроблено у США

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
redli...
redlineline633019
Киев
0% выполненных заказов
Был

Похожие товары