Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Часникова серія для волосся

109 грн
Описание

Тип засобу: Шампунь

Випадає волосся? Не біда 🤭
🔥🔥🔥Часникова серія для росту волосся Dr.Tuna🔥🔥🔥 Farmasi
🔴🔴🔴🔴🔴

Приємний аромат ☝️😊

В ньому велике джерело сірки. Вона живить волосся білком та зменшує сальність шкіри голови. 👍

Ще одним чарівним компонентом є селен. Він потрібен для того, щоб повністю засвоїти вітамін Е. Знову ж красиве і здорове волосся без нього неможливі. ⚜️Наступний корисний елемент - вітамін С потрібний для того, щоб синтезувати колаген.

♦️Шампунь містить часник і капіксіл, які є чудовим засобом для ламкого і рідкого волосся. Реанімує пошкоджене волосся і живить його, огортаючи кожну волосинку. При регулярному використанні зміцнює рідке волосся, запобігає появі лупи і надає їм блиск⚡️ і здоровий вигляд.

500 мл - 159 грн 🔥

225 мл - 109 грн 🔥.

♦️Маска для волосся відновлює, оживляюча - реанімує! Маска збагачена екстрактом часнику і капіксіла. Прискорює ріст волосся і запобігає їх випадання роблячи вашу зачіску більш пишною.

Додає шовковистість і м'якість тонкому і ламкому волоссю. Легка і нежирна формула забезпечує ідеальний догляд за ослабленим волоссям.

189 грн 🔥

♦️Концентрат часникової олії забезпечує ідеальний догляд за  волоссям. Він збагачений мигдальною, соняшниковою олією, мінералами і вітаміном Е. Концентрат стимулює регенерацію волосяних фолікулів, тим саме сприяє ускоренню росту здорового, сильного волосся.

309 грн 🔥

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары