Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Капсулы для роста и против выпадения волос sevich hair growth cap

260 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Капсули для волосся Sevich Hair Growth Capsule (для росту і відновлення волосся) 30 капсул

Капсули від бренду Sevich швидко допоможуть впоратися з втратою волосся і прискорити його зростання. Застосовуються як по всій довжині, завдяки чому живлять та зміцнюють волосся, так і на шкіру голови, що стимулює кровообіг та ріст волосся. Щоденне застосування допоможе досягти результату в найкоротший термін.

Вітамінні капсули 2в1: для росту та проти випадання волосся та для відновлення структури волосся та для спостереження за кінчиками.
Кожна капсула містить лікувальний масляний комплекс, багатий на мінерали, вітаміни і мікроелементи.

Активні компоненти (Склад):

Олія чорного кунжуту зміцнює волосяні цибулини, завдяки чому посилюється ріст волосся. Доглядає шкіру голови, заліковує ранки, попереджає появу лупи, бореться з жирністю. Інтенсивно відновлює волосся після впливу УФ-випромінювання, перепадів температур, хімії, роблячи його пружним і блискучим.

Імбирна олія містить у собі білки, жири, вуглеводи, вітаміни та мінерали. Прискорює кровообіг шкіри голови, лікує пошкоджене волосся, надаючи йому сяйва. Сприяє зростанню та зупиняє випадання.

Горець багатоквітковий має у складі дуже багато активних сполук, попереджає жирність і випадання волосся, сприяє прискореному зростанню, запобігає ранній появі сивини.

Вітамін В5 захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, стимулює ріст волосся та відновлює по всій довжині.

Спосіб використання:

Перший метод- для стимулювання росту волосся і в боротьбі з випадінням волосся - відрізати кінчик капсули, нанести вміст 1 капсулу на коріння. Добре помассуйте шкіру пальцями, бажано кілька хвилин, дайте капсулі добре всмоктуватися в коріння волосся. Не змивати!

Другий метод - відновити структуру волосся і доглядати за кінчиками. Вміст капсули нанести на вимиті і не багато вологе волосся, а особливо увага відділяючи кінчикам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары