Все категории
Добавить товар

Syrian. натуральна олія чорного кмину. 500мл. black seed oil

980 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Кілька примірників у наявності

Натуральна Олія Чорного Тмину: переваги
Олія чорного тмину – найпотужніший іммуномодулятор. Склад масла чорного тмину вражає, в ньому містяться вітаміни А, В, С, Е, а також кальцій, фосфор, цинк, залізо, магній, марганець, флавоноїди, ефірні олії, незамінні амінокислоти омега-3, 6,9. Одним з найважливіших його властивостей є здатність боротися з онкологічними захворюваннями, так як уповільнює проліферацію (тобто розмноження) ракових клітин. Натуральне масло чорного тмину також застосовується при таких захворюваннях як: гепатит, цироз, захворювання шлунка і дванадцятипалої кишки; ревматизм; скелетно-м’язові захворювання; серцево-судинні патології, захворювання нирок і сечового міхура, бронхіт, бронхіальна астма, простудні захворювання, гайморит, алергії будь-якого типу. Також воно значно покращує травлення і перистальтику кишечника. Крім цього, це масло володіє антибактеріальними, протигрибковими та противірусними властивостями, допомагає лікувати шкірні захворювання.

Олія чорного тмину для лікування діабету
Це Олія показано при діабеті I і II типу, оскільки регулює рівень цукру в крові. До того ж масло чорного тмину містить потужні антиоксиданти, які роблять позитивний вплив на загальний стан здоров’я діабетиків

Олія чорного тмину: користь для здоров’я
Натуральне Олія чорного тмину є найсильнішим природним засобом для зниження рівня холестерину в крові. Воно підсилює чоловічу сексуальну функцію, застосовується при проблемах із зачаттям і запобігає дисфункцію передміхурової залози. Це масло має можливість дробити камені в нирках і м’яко виводити пісок з сечового міхура. Масло чорного тмину також відновлює імунну систему і застосовується при таких захворюваннях як: синусит, сухий кашель, астма, астматичний бронхіт, застуда, тонзиліт і т. Д. Особливо показано людям з підвищеним артеріальним тиском

Натуральне Олія чорного тмину як природний антиоксидант
Численні наукові дослідження довели здатність натурального масла чорного тмину повністю очистити організм від шкідливих речовин, що залишилися в організмі після процесу травлення, а також захистити від несприятливого впливу навколишнього середовища. Вплив цього продукту холодного віджиму досягається за рахунок збільшення числа клітин Т- кілерів (NKT). Вчені порівнюють силу дії масла чорного тмину з 5 найсильнішими антибіотиками, але на відміну від антибіотиків, воно не має побічних ефектів на організм в цілому.

Олія чорного тмину для шкіри
Натуральне Олія чорного тмину відмінно справляється з екземою, псоріазом, нейродермітом, різними шкірними захворюваннями, грибковими інфекціями і будь-яким типом алергії. Ефективно бореться з акне. Потужне ранозагоювальний засіб. Воно також збагачує шкіру натуральними живильними речовинами і вітамінами.

Олія чорного тмину при псоріазі
Псоріаз – це первинне захворювання шкіри, викликане аномальною реакцією імунної системи. Натуральне масло чорного тмину регулює активність імунних клітин, і підсилює здатність організму знижувати аномальну проліферацію клітин шкіри.

Протипоказання: уникати внутрішнє використання під час вагітності; не рекомендується для пацієнтів з імплантованими внутрішніми органами.

Натуральна Олія чорного тмину для волосся
Олія чорного тмину стало справжнім хітом в догляді за волоссям. Його застосування сприяє швидкому росту волосся і зміцненню волосяних фолікул. Після регулярного використання волосся перестане випадати, а додатковою перевагою стане усунення свербіння шкіри голови і відсутність лупи

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары